11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Roman Trzaskalik je novým marketingovým riaditeľom Plzeňského Prazdroja

Najčítanejšie

Roman Trzaskalik vystriedal na pozícii Granta McKenzieho, ktorý počas viac ako šiestich rokov vo funkcii získal niekoľko odborných ocenení, bol povýšený na post marketingového riaditeľa materskej spoločnosti Asahi Breweries Europe.

Roman Trzaskalik prichádza do Plzeňského Prazdroja zo spoločnosti Danone, kde od roku 2006 zastával post riaditeľa a viceprezidenta pre marketing v Saudskej Arábii, Alžírsku a Maroku.

S Danone spojil väčšinu svojho profesijného života, po absolvovaní odboru ekonómie na Technickej univerzite v Ostrave začal pracovať najskôr na pozícii obchodného zástupcu, potom sa presunul do marketingu spoločnosti Opavia. Odtiaľ viedla jeho profesijná cesta na vrcholné manažérske posty v materskom Danone.

Roman Trzaskalik výrazne vsádza na tímovú prácu, jeho cieľom je podpora jednotlivých členov marketingu spoločnosti. Zo svojej pozície sa zameria na inovácie a inovatívnu komunikáciu pre ďalší rozvoj kategórií a značiek Prazdroja.

Vo voľnom čase sa venuje rodine, rád cestuje, lyžuje a hrá golf. Je milovníkom pív, najmä ležiakov.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne