14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Najúspešnejšia spevácka šou SuperStar mieri na obrazovky Markízy a Novy

Najčítanejšie

Spevácke výkony bude aj v novej sérii SuperStar hodnotiť obľúbená pätica porotcov, ktorá sa osvedčila vo vlaňajšom ročníku. Na víťaza čaká okrem slávy a prestíže aj finančná výhra v hodnote 75 000 eur.

Fanúšikovia fenoménu SuperStar majú opäť dôvod na radosť! Televízie Markíza a Nova sa spoja, aby od septembra 2021 divákom priniesli ďalší ročník najslávnejšej a najúspešnejšej hudobnej talentovej súťaže. Chýbať nebude ani osvedčená a obľúbená porota, ktorá zažiarila v minulom ročníku, a to v zložení – Pavol Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Patricie Pagáčová a Monika Bagárová.

„SuperStar je najúspešnejšia spevácka talentová šou na Slovensku aj v Česku, a ja pevne verím, že v tomto nadchádzajúcom ročníku nadviažeme na úspech minulej sezóny. Teším sa, že spolu s mojím tímom, perfektne zladenou porotou a obomi televíziami, Markízou i Novou, budeme opäť stáť pri zrode nových potencionálnych hviezd nášho šoubiznisu,“ hovorí kreatívny producent a režisér SuperStar Pepe Majeský.

Matador poroty Pavol Habera sa pri natáčaní nikdy nenudí: „V roku 2004, keď sme začínali robiť prvú slovenskú SuperStar, som ani náhodou nepredpokladal, ako úspešný tento projekt bude, a už vôbec som nepomyslel na to, že v roku 2021 budem stále sedieť v porote. A musím povedať, že som sa nikdy nenudil. Teším sa znovu na štáb, na ďalších porotcov a hlavne na spevákov a speváčky.“

„SuperStar otvára dvere speváckym talentom na Slovensku i v Česku, vďaka tejto šou sa uplatňujú v hudobnom priemysle a to je skvelé. Je mi cťou byť opäť v porote SuperStar. Teším sa aj na svojich kolegov, na mamičky Moniku a Patríciu, aj na Leoša a Paľa,“ hovorí Marián Čekovský.

Leoš Mareš sa nemôže dočkať okrem iného aj atmosféry živých prenosov: „Mám veľkú radosť, že môžem znovu pracovať na ďalšom ročníku SuperStar, že zostala rovnaká porota ako minulý rok a že si súťažiaci tentoraz konečne užijú tie správne LIVE prenosy s divákmi.“

Herečka Patricie Pagáčová je už natešená na kolegov v porote a, samozrejme, na nové talenty: „Musím povedať, že mi vlani celá SuperStar neskutočne prirástla k srdcu, takže ponuka vrátiť sa späť, do rovnakej partie, mi urobila obrovskú radosť a veľmi sa na celé natáčanie teším.“

„Mám neskutočnú radosť z nakrúcania novej série, pretože po roku, ktorý bol zo spoločenských a pre mňa aj osobných dôvodov o izolácii, sa zase vraciam k ľuďom a k svojej profesii. Teším sa na celý tím a som veľmi zvedavá na nové talenty,“ dodáva piata členka poroty Monika Bagárová.

Najúspešnejšia hudobná talentová šou SuperStar odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova už v septembri a na víťaza čaká rozprávková výhra v hodnote 75 000 eur. Diváci sa opäť môžu tešiť na skvelú zábavu, súťažiacich, ktorí im už v kastingových kolách vyrazia dych svojím talentom, ale aj na tých, ktorí ich aj porotu pobavia. Cieľ je však len jeden, a to stať sa úspešnou a uznávanou SuperStar.

Ilustračné video:

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne