19.2 C
Bratislava
sobota, 3. júna 2023

RUBRIKA

Rozhovory

František Janata: Už ako mladý kuchár som vedel, že varenie je umenie. Tak vznikla moja zásada, nedaj nikomu zjesť, čo by si ani ty...

Predstavujeme vám ďalšiu osobnosť, rodeného Račana Františka Janatu, ktorý je držiteľ ocenenia Majster kuchár, spoluzakladateľ a čestný prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a...

Gustáv Murín: Byť spisovateľom nie je povolanie ani poslanie, je to remeslo, ale tiež spôsob života

Žije médiami, knihami, blogovaním. Vo svojej knihe V tieni Černobyľa využíva aj svoju profesiu vedca-biológa. Neváhali sme s oslovením tohto inšpiratívneho človeka a rozhovor...

Srdcovka Urban Pub: Osobný prístup k lokálnym zákazníkom je tá správna cesta

V relatívne nedávno otvorenej reštaurácii Srdcovka Urban Pub na Račianskej ulici 26 v Bratislave majú toho teraz naozaj veľa. Ani nie tak práce, ktorá...

Peter Tóth: Nikdy nezabudnem Marianovi Kočnerovi, že bol schopný siahnuť na život nevinného človeka

Keby Peter Tóth neposkytol vyšetrovateľom mobilný telefón Mariána Kočnera, asi by sme dnes nepoznali korupčné správanie sudcov, či pozadie prípadu vraždy Jána Kuciaka alebo...

Advokátka Tijana Ćećezova rozšírila svoje pracovné portfólio o rodinné právo

„Advokácia je to, čo ma nadchýna. Rada robím veci s nadšením, vášňou a láskou. Profesionalita a vzťahy s klientmi sú základným pilierom mojej práce,“...

Tomáš Gierat zo SRP.: Každá z týchto chutí je špeciálna, jedinečná a čo je pre nás najdôležitejšie aj prírodná a autentická

Zhovárali sme sa s výrobcom domácich bio sirupov Tomášom Gieratom z bratislavskej Rače, ktorá je skôr známa ako vinárska oblasť. Zisťovali sme ako sa...

Aktuálne