Predstavujeme vám ďalšiu osobnosť, rodeného Račana Františka Janatu, ktorý je držiteľ ocenenia Majster kuchár, spoluzakladateľ a čestný prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a...
Žije médiami, knihami, blogovaním. Vo svojej knihe V tieni Černobyľa využíva aj svoju profesiu vedca-biológa. Neváhali sme s oslovením tohto inšpiratívneho človeka a rozhovor...
V relatívne nedávno otvorenej reštaurácii Srdcovka Urban Pub na Račianskej ulici 26 v Bratislave majú toho teraz naozaj veľa. Ani nie tak práce, ktorá...
Keby Peter Tóth neposkytol vyšetrovateľom mobilný telefón Mariána Kočnera, asi by sme dnes nepoznali korupčné správanie sudcov, či pozadie prípadu vraždy Jána Kuciaka alebo...
„Advokácia je to, čo ma nadchýna. Rada robím veci s nadšením, vášňou a láskou. Profesionalita a vzťahy s klientmi sú základným pilierom mojej práce,“...
Zhovárali sme sa s výrobcom domácich bio sirupov Tomášom Gieratom z bratislavskej Rače, ktorá je skôr známa ako vinárska oblasť. Zisťovali sme ako sa...