11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

RTVS: Poznáme mená moderátorov Radio_Head Awards

Najčítanejšie

banner_na_titulku_radio_head_awards_2012

Až do 10. februára poslucháči Rádia_FM vyberali svojich domácich favoritov nominovaných na ceny Radio_Head Awards v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka, Najlepšia koncertná kapela / Interpret roka a štyroch žánrových kategóriách. Hlasovanie sa skončilo, výsledky zverejníme počas slávnostného večera 3. marca v bratislavskom Majestic Music Clube.

Slávnostným večerom bude sprevádzať osvedčený moderátor Martin Ego_FM Staňo, známy z Rána na eFeMku. Zákulisím bude sprevádzať nová dvojica Rudi Rus, moderátor metalového špeciálu Rádia_FM Headbanger_FM a Pišta Vandal, spevák kapely Čad, ktorá si v minulom roku odniesla cenu v kategórii Hard and Heavy. Piaty ročník udeľovania Radio_Head Awards svojím vystúpením obohatia Para, Swan Bride, Zlokot, Karpatské chrbáty, Tomáš Sloboda a jeho Sounds Like This či nováčikovia Walter Schnitzelsson a Purist.

Počas udeľovania cien rozdáme desiatich „rádioheadkov“ vrátane dvoch, ktorých udelia hudobní redaktori partnerských médií, a to v kategóriách Album roka a Cena za prínos do hudby. Víťazi si odnesú sošky vyrobené podľa návrhu Bety K. Majerníkovej, o ktorých realizáciu sa postarala sochárka Mira Podmanická.

RHA_soška
soška Radio_Head Awards 2012

V minulom roku si sošky junákov s rádiom namiesto hlavy odniesli Puding pani Elvisovej, Noisecut, Dynamo Team, Gwerkova, BenePeko a Roland Kánik, Družina, Čad a Pjoni a Ink Midget. Cenu za prínos do hudby udelili trom slovenským vydavateľstvám Slnko records, Deadred a Hevhetia. Meno aktuálneho držiteľa tejto ceny bude známe už koncom februára.

Živý prenos z udeľovania cien Radio_Head Awards prinesie Rádio_FM naživo vo svojim vysielaní 3. marca od 20.00 h a tiež na webe radiofm.sk (metoo.sk).


Informácie pre portál masmediálne.info poskytol hovorca RTVS Richard Šümeghy, www.rtvs.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne