4 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Nová televízia FOOOR štartuje už dnes podvečer!

Najčítanejšie

fooor_banner_na_titulkuSlovensko začína fičať na zábave. Markíza group už dnes podvečer, v pondelok 25. februára 2013, spúšťa novú televíziu FOOOR. Na divákov čaká lavína humoru v tých najlepších sitcomoch, filmových komédiách a zábavných reláciách.

FOOOR odštartuje o 17:25 skvelou americkou komédiou Prázdniny v Amerike. Diváci si dnes budú môcť vychutnať aj úvodné diely sitcomov Sabrina – mladá čarodejnica, Frasier a Priatelia, večerný program bude patriť filmom Maska a Zahulíme, uvidíme.

Diváci stanice FOOOR si už od utorka budú môcť pozrieť tiež premiérovú tretiu sériu seriálu Chuck a absolútnou novinkou bude komediálny seriál Community, vysielaný v pôvodnom znení s titulkami.

FOOOR postupne prinesie na slovenské obrazovky aj množstvo ďalších premiérových seriálov ako Mike a Molly (Mike & Molly), Pán a pani Smithovci (Undercovers), Môj nový tučný život (Drop Dead Diva) či Shameless.

Signál novej televízie FOOOR bude šírený prostredníctvom satelitných, káblových a IPTV operátorov. Vysielanie je automaticky dostupné aj všetkým slovenským predplatiteľom služby VOYO.sk priamo v sekcii Živé vysielanie, FOOOR tak doplnil súčasnú ponuku staníc Markíza, Doma, Dajto a Nova Sport. Z dôvodu obmedzení daných licenčnými právami však môže byť časť vysielania blokovaná.

Uvedenie stanice FOOOR na trh sprevádza ďalšia fáza reklamnej kampane so známymi tvárami, ktorým je humor vlastný – hercami Adym Hajdu a Jurajom Mokrým.

Portfólio mediálnej skupiny CME na Slovensku tvoria od dnešného dňa štyri televízne stanice – plnoformátová Markíza, najmä na ženy zameraná Doma, „telka pre chlapa“ Dajto a komediálny FOOOR.

Sledovanosť stanice FOOOR bude meraná a reportovaná štandardne v rámci peoplemetrového  projektu na Slovensku.

 

Showreel televízie FOOOR, v ktorom sa objavujú aj tváre ďalšej fázy reklamnej kampane, herci Ady Hajdu a Juraj Mokrý, je vám k dispozícii prostredníctvom nášho YouTube kanála:

http://www.youtube.com/watch?v=Uf_dHH98keI

PR oddelenie TV Markíza

 

                                                             

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne