7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Bratislava: Privítajme jar v sobotu 23. marca na Dobrom trhu!

Najčítanejšie

stare mesto-dobry trh-banner na_titulku

Panenská ulica bude opäť jeden deň patriť ľuďom a nie autám! Na prvom Dobrom trhu v tomto roku privítame ďalších “susedov”, a tak bude Dobrý trh opäť o trošku väčší. Už tradične vás bude čakať výdatná porcia multikultúrneho programu, cudzokrajných špecialít, originálnych dizajnérskych výrobkov a zaujímavých starožitností. V sobotu 23. marca spolu privítame jar a to od 10 do 17 hodiny.

V rámci multikultúrnej zóny sa zameriame na orientálnu Indiu. Záhrada evanjelického kostola sa premení na Indickú záhradu, v ktorej nájdete stánky s indickými kulinárskymi špecialitami, budete môcť navštíviť ajurvédskeho doktora, zúčastniť sa workshopu jogy či indických tancov alebo si vybrať spomedzi zaujímavého etno oblečenia a starožitností.

Úradovať na Dobrom trhu bude opäť aj starostka Táňa Rosová. Na Dobrom úrade vypočuje námety, názory, či podnety všetkých obyvateľov, ktorí sa s ňou chcú stretnúť.

Stare mesto-Dobry trh

Novinkou Dobrého trhu bude Slow Food zóna, ktorá prinesie poctivé lokálne potraviny, zamerané na blížiacu sa Veľkú noc. Pripravený je program aj pre našich najmenších. V zadnej záhrade si deti budú môcť pozrieť divadlo, zúčastniť sa workshopu „obrovských bublín“ alebo objaviť iné novinky z Hravého sveta. Vo dvore ZUŠ Ruppeldta sa aj tento krát uskutoční susedská hudobná burza. Pridajte sa aj Vy! Jedinečnú atmosféru Dobrého trhu doplní vystúpenie Beneho & Rolanda Kánika a Majstrov gramofónu Dovi a Dopo. Dobrý trh na Panenskej organizuje mestská časť Bratislava-Staré Mesto v spolupráci s  o.z. PUNKT a pod záštitou starostky Táne Rosovej.

Tomáš HALÁN
hovorca
mobil: 0902/051 743
referát komunikácie s verejnosťou
logo Stare Mesto
Miestny úrad MČ Bratislava – Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3
814 21 Bratislava

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne