5.9 C
Bratislava
streda, 17. apríla 2024

Maxman University: Nikdy nejedz obed sám! Ondrej Sočuvka – v stredu 27.3.2013

Najčítanejšie

Milí priatelia, priaznivci, študenti,Ako sa môžem stať úspešným spájačom ľudí? Som špičkový odborník ale nie som komunikatívny extrovert – môžem byť úspešný v networkingu? Ako prežiť formálnu konferenciu kde nikoho nepoznám? Ako si vybudovať sieť priateľov, spolupracovníkov, mentorov a kontaktov?Ondrej SOČUVKALessons learned pri networkingu, alebo čo robiť, aby sa ľudia so mnou radi stretávali, a aby boli naše stretnutia vzájomne pridanou hodnotou.

http://www.facebook.com/events/469658019776056/

Ondrej Sočuvka vyštudoval ekonomiku na Ekonomickej univerzite v Bratislave, študoval ekonómiu a medzinárodné vzťahy v Taliansku, Belgicku a v USA. Pracoval ako poradca premiéra pre zahraničné investície, ako ekonomický poradca Veľvyslanca USA na Slovensku, a momentálne je v spoločnosti Google Slovensko zodpovedný za evanjelizovanie internetu a za oblasť Public Policy. Ondrej je šťastne ženatý a vo voľnom čase sa venuje skialpinizmu, ochutnávkam vína, vareniu a hre na husle.

Všetci ste vítaní, vstup je voľný,

teší sa na vás tím Maxman Consultants.


Streda 27.3.
18:00
Maxman ConsultantsGajova 4, BA

Nevyužívame žiadne granty, žiadne dotácie ani fondy.
Všetky prednášky sú voľne prístupné a vždy budú.
Všetci prednášajúci vystupujú bez nároku na akýkoľvek honorár
Z LÁSKY K VZDELÁVANIU.

Videá z predchádzajúcich prednášok nájdete na: www.maxman-university.com


Copyright © 2013 Maxman Consultants, All rights reserved.
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne