2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Hokejový web hokej.rtvs.sk prilákal rekordný počet divákov

Najčítanejšie

Utorkové stretnutie Slovensko – USA v rámci hokejových majstrovstiev sveta prilákalo rekordný počet divákov na internete. Celkový počet divákov, ktorí sledovali tento zápas prostredníctvom webu hokej.rtvs.sk, sa pohyboval nad úrovňou 40 tisíc užívateľov. Celkový počet návštevníkov na oficiálnom webe hokej.rtvs.sk od začiatku MS je 2.654.737. Počet jedinečných užívateľov je do dnešného dňa 388.201 a počet užívateľov prostredníctvom mobilných zariadení predstavuje 103.955. 

Online vysielanie RTVS počas MS v hokeji 2013 sa tak postaralo o historicky najvyššie objemy prevádzky v slovenských internetových sieťach. „Celková konektivita predstavovala v utorok v poludňajších hodinách až 35,5 gigabitov za sekundu. Maximálnu dátovú prevádzku sme zaznamenali v závere druhej tretiny,“ povedal riaditeľ Sekcie technickej realizácie RTVS Andrej Doležal. Internetová prevádza prepájaná prostredníctvom peeringového centra SIX vzrástla v čase zápasu o 57 percent oproti bežnému stavu.

Na webe hokej.rtvs.sk nájdu hokejoví nadšenci nielen live streamy zápasov MS 2013 v HD, ale aj množstvo zaujímavostí, zostrihy, rozhovory s hráčmi a aktuálnu tabuľku výsledkov. Prenosy zápasov na hokejovom webe sú geoblokované len na územie Slovenskej republiky, a to z dôvodu licenčných práv, ktoré RTVS dodržiava. Hokejový web poskytuje živý prenos aj pre mobilné zariadenia vo formáte HTML5. Je dostupný pre mobilné zariadenia Android 4.0 a vyššie zariadenia s iOS.

Zdroj: RTVS

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne