11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Kuchárske knihy

Najčítanejšie

KNIHY

Slovart-Kolace_s_posypkou.jpeg
PRIPRAVUJEME!

Najchutnejšie koláče s posýpkou

Koláče s posýpkou sú stávkou na istotu. Šťavnaté ovocné alebo orechové dobroty lákajú vôňou aj rozmanitosťou. Jednoduchosťou prípravy sú prístupné pre každého. Publikácia Najchutnejšie koláče s posýpkou predstavuje výber naozaj najlepších receptov na tradičné koláče s posýpkou, aké robili naše staré mamy, ale aj receptov ponúkajúcich nečakané nové kombinácie a chute. Na výber je 40 výnimočných koláčov s posýpkami na každú príležitosť pre gurmánov, ale aj pre tých, čo si veľmi nevyberajú. Všetky recepty sú ľahké, zrozumiteľné a doplnené lákavými fotografiami.

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu: tu

 

Slovart-Makaronky
Makarónky

30 receptov na perfektné sladkosti

Makrónky sa v kulinárskom svete udomácnili rýchlosťou blesku. Tieto milé francúzske dezerty – pripravené z mletých mandlí, cukru a bielkov – majú osobitý pôvab a eleganciu. Rôznofarebné makrónky s rozmanitými príchuťami sú ideálnou voľbou na pohostenie rodiny či priateľov, alebo si ich môžete pripraviť ako špeciálnu pochúťku iba pre seba.V knihe nájdete 30 receptov, od klasických chutí, ako sú vanilková, čokoládová a pistáciová, až po menej obvyklé kombinácie, ako je sezam a limeta alebo arašidové maslo a želé. Ak sa nebojíte experimentovať, jednoducho postupujte podľa základného receptu a vytvorte si svoju vlastnú malú luxusnú dobrotu.

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu: tu

 

Slovart-Den bez masa
Deň bez mäsa

Stella, Paul a Mary McCartney

Sir Paul McCartney a iné známe osobnosti ponúkajú v knihe Deň bez mäsa chutné vegetariánske recepty a kulinárske inšpirácie na kompletné menu na 52 dní. Každé menu obsahuje dve hlavné jedlá a štyri ďalšie denné jedlá – osloví tak všetkých, ktorí sa zamýšľajú nad problémom prostredia, chcú sa raz do týždňa stravovať vegetariánsky a potrebujú inšpiráciu a radu. Nájdete tu recepty na svieže jarné polievky, dômyselné letné šaláty, chutné jesenné pečené jedlá i výborné zimné dusené jedlá. Vzdajte sa mäsa jeden deň v týždni a uvidíte, akú pozitívnu zmenu to môže priniesť – pre planétu, pre vaše zdravie a tiež pre vašu peňaženku.

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu: tu

 

tlacitko facebook-srdce
Vždy nové a zaujímavé informácie o knihách, môžete nájsť v skupine fanúšikov na facebooku: “Slovart – vydavateľstvo najlepších kníh”

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne