5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

JANDL je agentúrou roka vo všetkých kategóriách (aktualizované)

Najčítanejšie

V stredu 27. novembra boli v Bratislave vyhlásené výsledky súťaže Agentúra roka 2013.

Absolútnym víťazom sa stala agentúra JANDL, ktorá pred rokom obsadila druhú priečku. JANDL dominoval aj v ostatných kategóriách súťaže, zameraných na jednotlivé osobnosti slovenskej reklamy: Creative director – Pavel Fuksa, Art Director – Razvan Mitoiu a Copywriter – Andrei Gurau. 

JANDL-vlavo_Andrei_Gurau_–_Copywriter_roka_a_vpravo_Razvan_Mitoiu_–_Art_director_roka
vlavo Andrei Gurau – Copywriter roka a vpravo Razvan Mitoiu – Art director roka, obaja JANDL

Ladislav Zdút, Managing director, JANDL na margo ocenení povedal:
Berieme to ako príjemný, ale vedľajší efekt nášho snaženia. Potvrdenie správnosti cesty. To vždy poteší.“

JANDL-Kto je pan JANDL

Agentúra JANDL, marketing a reklama, s.r.o. vznikla v roku 1993. Dnes je agentúrny tím zložený z viac ako 40 odborníkov. Klientov tvoria významné domáce a zahraničné spoločnosti ako COOP Jednota Slovensko, Ballymore EUROVEA, ČEZ a ďalší. V rebríčku najväčších komunikačných spoločností TAAS za rok 2009, 2010, 2011 a 2012 obsadila agentúra JANDL prvé miesto. JANDL je členom KRASu (Klub reklamných agentúr Slovenska) a súčasťou siete nezávislých reklamných agentúr Dialogue International od roku 2005. Prostredníctvom tohto partnerstva dokáže pre svojich klientov zabezpečiť nadnárodné záujmy a aktivity v 25 krajinách Európy a USA.

Výber z niektorých reklám od JANDL si môžete pozrieť > TU

 

Zdroj: JANDL, marketing a reklama

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne