11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Marketing a PR oddelenie televízie JOJ má nových šéfov

Najčítanejšie

Od 12. februára 2014 je Ivan Huljak poverený riadením Úseku korporátnej a marketingovej komunikácie a analýz JOJ Group. Funkciu vedúceho PR oddeleniahovorcu od spomínaného dátumu zastáva doterajšia PR manažérka JOJ Group Lucia Kulihová.

Ivan Huljak, TV JOJIvan Huljak pracuje v televízii JOJ od roku 2006. Pôsobil na pozíciách dramaturg, šéf dramaturg a riaditeľ vlastnej tvorby. Autorsky sa podieľal na najúspešnejších projektoch – Mafstory, Profesionáli, Hoď svišťom, Cestovka, Aféry, Panelák, Súdna sieň, Nevinní a ďalšie. Bol kreatívnym producentom prvého ročníka šou Česko Slovensko má talent, ako producent spolupracoval aj na projektoch Farmár hľadá ženu 2, či Hotel Paradise.

Lucia Kulihová, TV JOJLucia Kulihová pracovala ako PR manažérka v rokoch 2010 – 2012 v spoločnosti Eastfield venujúcej sa v tom čase gastronómii, vinárstvu a výtvarnému umeniu. Následne sa venovala produktovému PR v spoločnosti Kuulfarbik. Pre JOJ Group pracuje od decembra 2012.

Zdroj: JOJ Group

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne