12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Berlusconi začal vydávať magazín IL Mio Papa (Môj pápež)

Najčítanejšie

Pápež František už bol na obálkach mnohých časopisov, od dnešného dňa však má časopis venovaný iba jemu.

Talianske vydavateľstvo Mondadori, ktoré vydáva okrem iného aj obľúbený klebetník Chi zo života celebrít, prišlo dnes na trh s novým týždenníkom zameraným na to, čo v danom týždni robil a povedal pápež.

Vydavateľstvo Mondadori patrí do mediálnej ríše bývalého premiéra Silvia Berlusconi a šéfuje mu jeho dcéra, Marina Berlusconiová, informovala agentúra Associated Press.

Magazín nazvaný Il Mio Papa (Môj pápež) stojí 50 centov a každý týždeň bude obsahovať vložený plagát s jedným vybraným citátom pápeža Františka z predchádzajúceho týždňa.

Vydavateľ ráta s trojmiliónovým nákladom.

Jeho šéfredaktor Aldo Vitali povedal, že voľba Františka za pápeža pred rokom viedla k novému záujmu o činnosť Svätej stolice a magazín sa bude venovať aj morálnym a etickým otázkam.

 

Zdroj: TASR, IL Mio Papa/Mondadori

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne