17.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Pohodlná, rýchla a dostupná cesta z Košíc až do Bratislavy

Najčítanejšie

Radi cestujete vlakom? Môžete využiť skvelú cestu žltým vláčikom, ktorý si možno tiež obľúbite, tak ako ja.

SONY DSC
zdroj ilustračnej fotografie: freeimages.com

 

Ak sa chystáte na výlet napríklad do Bratislavy s kamarátmi, v kupé pre 6 osôb sa budete cítiť ako v raji. Pohodlie na kožených a plyšových sedadlách, jablkový mušt, čaj z čerstvej mäty – to je len začiatkom príjemnej a pohodlnej cesty. Absolvovala som ju nedávno, keď som išla na Deň otvorených dverí na Katedru žurnalistiky Univerzity Komenského do Bratislavy.

Hneď na začiatku cesty, ako si sadnete na svoje miesto dostanete minerálku Rajec, noviny a časopisy, môžete si vybrať aj americkú kávu podávanú z termosky, alebo voňavú taliansku kávu ILLY,
caffé latte macchiato, či cappuccino 🙂

A keď máte pred sebou ozaj dlhú cestu vyskúšajte zábavný portál a bavte sa. Pozerajte filmy, čítajte knihy alebo počúvajte hudbu. Vo vlakoch Regiojet sa môžete pripojiť zadarmo aj na internet.

Regiojet myslí aj na cestujúcich, ktorí sú hladní ako vlci a ponúka im teplé jedlá, polievky v reštauračnom vozni. Nezabudnite si však predom zarezervovať miesto u palubného personálu.

A ak ste študent a máte preukaz ISIC, máte nárok na 50% zľavu na cestovanie v SR, a v ČR 10%. A objednanie lístkov je super jednoduché – na stránkach www.regiojet.sk alebo www.studentagency.sk , či pomocou mobilných aplikácií určených pre Android a iOS > TU

Vyskúšajte si výlet žltým vláčikom, tak ako ja! 🙂

Michaela Toholová

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne