18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Kultové postavičky Star Wars sa objavia v supermarketoch Billa

Najčítanejšie

Od stredy 13. apríla obchodný reťazec Billa spúšťa kampaň v ktorej budú môcť zákazníci v novej zberateľskej edícii získať postavičky z kultovej filmovej série Stars Wars. Akcia potrvá 6 týždňov, až do 24. mája.

Po vlaňajších detských zberateľských kampaniach Vitamani a kniha nálepiek Dobrodružné cestovanie v čase prichádza BILLA s novou kampaňou STAR WARS.

„Predpokladáme, že naša nová kampaň urobí radosť nielen deťom. Hviezdne vojny sú fenomén, ktorý už takmer 40 rokov oslovuje desiatky miliónov ľudí na celom svete a svojich fanúšikov má vo všetkých vekových kategóriách,“ povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA Slovensko.

Postavičiek Star Wars je celkovo 25. Počas kampane majú možnosť zákazníci za každých 15 eur nákupu získať jednu postavičku zadarmo.

V letákoch budú zároveň označované produkty špeciálnym symbolom za ktoré môžu zákazníci získať navyše i ďalšie postavičky zadarmo.

predajna Billa, Pestovatelska ul., Bratislava - Star Wars stojan
zdroj foto: Masmediálne.info

Postavičky Star Wars si ale budú môcť zákazníci zakúpiť aj samostatne za 1,49 eur.

„Súčasťou kampane je aj predaj ďalšieho sortimentu s tematikou Hviezdnych vojen, ako sú DVD, poháre s potlačou, maľovanka, zberateľská krabička na figúrky či poduška na pečiatkovanie. Exkluzívne v predajniach BILLA je teraz dostupná aj detská kniha STAR WARS epizóda VII: SILA SA PREBÚDZA,“ doplnil Michal Kopecký
PR Consultant z agentúry PR.Konektor.

Star Wars Billa

Bila - Star Wars

 

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne