13.2 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Pozrite si nový retro spot s Jozefom Iľkom z kampane pre Zlatý Bažant ´73 (aktualizované)

Najčítanejšie

Reklamná agentúra Wiktor Leo Burnett vytvorila pre pivovar Heineken kreatívnu ideu a ATL retro kampaň Zlatý Bažant ´73. Pozrite si nový retro spot s meteorológom Jozefom Iľkom a hlásateľkou Norou Beňačkovou. Správu sme aktualizovali o video „making of“ – pozrite si ako spot vznikal.

Inšpirácia na retro ležiak pochádza z pivovaru Hurbanovo, kde sa nachádza najstarší zachovaný varný list piva Zlatý bažant. Tu sa aj uvarilo, použitím tradičných metód varenia s modernými vylepšeniami.

Zlatý Bažant ´73 je v maloobchodných predajniach dostupný výhradne vo vratných pollitrových fľašiach, v puboch si ho pivári môžu vychutnať aj ako čapovaný. Viac info o kampani > pozri

Pozrite si „predpoveď počasia“ na celý týždeň, ako za starých čias:

Aktualizované:

Predchádzajúce spoty z kampane na Zlatý Bažant ´73:

Rozhlasový spot:

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne