14.2 C
Bratislava
piatok, 17. mája 2024

Shopping Palace a jeho úsmevná kampaň “10 vajec na hlavu”

Najčítanejšie

Všimli sme si kampaň „Vajcománia“ bratislavského nákupného centra Palace. Ide o vtipný komunikačný koncept, ktorý sa ale podľa nášho názoru mína cieľovej skupine tohto centra, kampaň je lowcostová, rozhodli sme sa preto na ňu upozorniť a zistiť podrobnosti.

„Pri každej kampani sa snažíme urobiť z nákupov v našom nákupnom centre Shopping Palace ešte príjemnejšiu aktivitu. Našou hlavnou ideou v prípade jarnej veľkonočnej kampane “10 vajec na hlavu” bolo preto logicky spojenie nákupov s typickými symbolmi Veľkej noci. Chceli sme, aby to bolo originálne, jednoduché, hravé a vtipné. Máme už overené, že tie najlepšie nápady sa rodia vždy spontánne. A tak to bolo aj v tomto prípade,“ povedala o kampani pre mediawatch.dog! Iveta Adamcová, center manažérka Shopping Palace Zlate Piesky Bratislava.

„Chceli sme predovšetkým potešiť našich návštevníkov “niečím malým navyše” a zároveň ich motivovať k nákupom. Hlavným claimom našej veľkonočnej kampane sa stal slogan “10 vajec na hlavu”, čo znamená, že pri nákupe nad 10 Eur v nákupnom centre Shopping Palace pribalíme každému zákazníkovi ako bonus 10 ozajstných vajíčok,“ dodala Adamcová.

Kampaň bola nasadená v OOH – na citylightoch, stojanoch v pasážach, či letákoch a nálepkách na dverách, centrum event promovalo aj na svojom webe shoppingpalace.sk a Facebook profile. Kampaň trvala tri týždne a skončila 12. apríla, tesne pre veľkonočnými sviatkami.

„Jej súčasťou bol aj veľký detstký event- vystúpenie dvoch veselých chrobákov Smejka a Tanculienky. Opäť sme mali na to skvelý ohlas, čo nás teší. Potvrdilo nám to, že sa uberáme správnou cestou a že si nás naši návštevníci obľúbili ako rodinné centrum,“ povedala Adamcová.

„Aká je cieľová skupina Shopping Palace? Profilujeme sa ako rodinné nákupné centrum, kde si každý odbaví nákupy v kľude a pohode. Aj preto je našou cieľovou skupinou každý, kto si chce spríjemniť svoje nákupy, neznáša rady pri pokladniach a pokiaľ chce so sebou zobrať aj deti tak má istotu, že v našom nákupnom centre sa určite budú mať ako a kde zabaviť. Máme jedno z najväčších detských centier v rámci bratislavských shoppingov, ktoré ponúka oveľa viac ako bežný detský kútik,“ povedala Iveta Adamcová.

Vizuál kampane:

foto: spol. Jones Lang LaSalle/Shopping Palace
Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne