25.1 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

McDonald´s má limitovanú edíciu dizajnérskych pohárov na kávu

Najčítanejšie

Fanúšikovia na facebookovom profile McDonald´s zahlasovali za grafické návrhy kelímkov od českých dizajnérov. Limitovanú edíciu dizajnérskych kávových kelímkov s vizuálmi od Yeve Drovossekovej, Karla Cettla a Dalibora Krcha, ktorí vyhrali v rámci súťaže Raw Art Wrestling, nájdu zákazníci vo všetkých 30 pobočkách slovenského McDonald´s až do konca septembra.

„Vo februári sme vyhlásili súťaž o najkrajšie kávové kelímky, do ktorej sa zapojili českí grafickí dizajnéri a ilustrátori. Návrhy kelímkov mali byť inšpirované kávovými zrnami 100 % arabici, ktorú v McDonald´s využívame na prípravu všetkých kávových nápojov. Z prihlásených 60-tich návrhov vybrali českí a slovenskí fanúšikovia prostredníctvom verejného hlasovania na Facebooku tri víťazné vizuály,“ povedala Zuzana Svobodová, riaditeľka PR a komunikácie McDonald´s pre Českú republiku a Slovensko.

zdroj: McDonald´s
zdroj: McDonald´s
zdroj: McDonald´s

Pri príležitosti uvedenia limitovanej edície kávových kelímkov na slovenský trh sa konal event v McDonald´s v Galérii Eurovea za účasti slovenských výtvarníkov – Tina Minor, Adela Režná a Matúš Maťátko, tí na plátno zachytili svoje zážitky inšpirované pitím kávy.

DJ Bobsan
Adela Režná (zdroj: McDonald´s)
Tina Minor (zdroj: McDonald´s)
Matúš Maťátko (zdroj: McDonald´s)
Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne