15.9 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

BILLA Slovensko má od júla nového člena vedenia, stáva sa ním Darius Malakauskas

Najčítanejšie

Spoločnosť BILLA s.r.o. má od 1. júla nového člena vedenia, stáva sa ním Darius Malakauskas. Z pozície Chief Operating Officer (COO) bude zodpovedný za oddelenie predaja.

Darius Malakauskas (45 rokov) prichádza na novú pozíciu, jeho agendu doteraz zastrešoval generálny riaditeľ BILLA Dariusz Bator.

„Chceli by sme privítať Dariusa Malakauskasa v našom tíme a prajeme mu veľa úspechov a správnych rozhodnutí. Darius Malakauskas má dlhoročné skúsenosti z oblasti retailu a som presvedčený o tom, že jeho pohľad na našich zákazníkov a ich potreby bude pre BILLA Slovensko významným prínosom,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti BILLA s.r.o. Dariusz Bator.

„BILLA je momentálne najrýchlejšie rastúcim maloobchodným reťazcom na Slovensku, ročne otvorí 8 až 10 nových predajní. Má pred sebou obrovskú perspektívu rastu a vážim si, že sa na ňom môžem podieľať. Na úvod som si stanovil tri prioritné oblasti, ktorým sa chcem venovať a to orientácia na zákazníkov, zamestnancov a vzťahom medzi centrálou a predajňami. Splnenie očakávaní našich zákazníkov a zvýšenie kvality predajní BILLA je nevyhnutným predpokladom ďalšieho rastu našej spoločnosti. Potrebné bude taktiež prehodnotiť procesy v obchodoch a na centrále s cieľom dosiahnuť vyššiu efektivitu,“ konštatuje D. Malakauskas.

D. Malakauskas pracoval takmer desať rokov v litovskej spoločnosti IKI, kde začínal ako obchodný riaditeľ a v roku 2012 pokračoval ako COO v spoločnosti IKI a IKI Express. Pod jeho pôsobnosť spadalo 236 obchodov a 5 500 zamestnancov.

Okrem oddelenia predaja bol zodpovedný aj za oddelenie internej revízie a procesov na predajniach, manažment kvality a strategické riadenie projektov. Dohliadal aj na výrobu, nákupné oddelenia a marketing.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne