18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Ján Kuciak je nominovaný v súťaži „Novinářská cena 2018“ v kategórii Česko-slovenská cena verejnosti

Najčítanejšie

„Článok Jána Kuciaka o talianskej mafii v slovenskej politike je tento rok nominovaný na Novinársku cenu: v sekcii Česko – slovenská cena verejnosti. Je to jediná kategória, kde o víťazoch nerozhodujú odborné poroty, ale vy – čitatelia, poslucháči, diváci. Hlasovať môžete do 28. apríla 2019…. Ďakujeme,“ uviedol Marek Vagovič, šéf investigatívneho tímu portálu Aktuality.sk na sociálnej sieti.

Redakcia portálu Aktuality.sk 28. februára 2018 zverejnila posledný článok svojho kolegu, novinára Jána Kuciaka, ktorý žiaľ už článok nestihol dokončiť. Vyšiel s titulkom „Talianska mafia na Slovensku. Jej chápadlá siahajú aj do politiky“ a opisoval údajné prepojenie Úradu vlády a vtedajšieho premiéra na taliansku mafiu. Článok už nestihol dokončiť a zverejniť, pretože ho aj s jeho partnerkou zavraždili.

Spravodajský portál Aktuality.sk v spolupráci s Českým centrom pre investigatívnu žurnalistiku Investigace.cz, talianskou novinárskou organizáciou IRPI (Investigative Project of Italy) a medzinárodnou organizáciou OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project) v článku zmapovali, ako pôsobia členovia talianskej mafie ‚Ndrangheta na Slovensku.

Hlasovať zaň môžete do 28. apríla > tu 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne