19 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Rádio Viva pokračuje ďalej, moderátor Binďo ale z rádia odchádza

Najčítanejšie

Regionálne Rádio VIVA pokračuje vo vysielaní aj vďaka príspevkom od ľudí, ktorí ho v mesiaci apríl finančne podporili. Rádio VIVA všetkým darcom z celého srdca ďakuje.

,,Veľká vďaka patrí všetkým, ktorým nebol osud najväčšej rozhlasovej stanice pre Bratislavu a západné Slovensko ľahostajný. Aj vďaka príspevkom od ľudí môže pokračovať vo vysielaní. Ďakujeme!,“ povedal programový riaditeľ a moderátor Ivan ,,Binďo“ Bindas.

Rádio počas mája prejde viacerými programovými zmenami. Programový riaditeľ a moderátor Binďo z rádia odchádza.

,,Chcem poďakovať celému teamu, vďaka ktorému sa Rádio VIVA postavilo na nohy. Ďakujem za príležitosť viesť týchto skvelých ľudí. Po dohode s vedením som sa rozhodol, že z rádia odchádzam. Program od mája už teda nebude v mojej kompetencii a pevne verím, že sa VIVE bude dariť aj v budúcnosti,“ povedal Binďo.

„Binďo priniesol nový vietor do rozvoja Rádia VIVA. Nadviazal na prácu skvelých programových riaditeľov Mareka Makaru a Lukáša Turiaka. Svoje dvadsať ročné skúsenosti pretavil do moderného konceptu regionálneho rádia a pridal všetky elementy, aby rádio obstálo hudobne aj informačne medzi veľkými celoplošnými rádiami. Bol ako mentor pre mladých moderátorov, za čo mu celý kolektív Rádia VIVA z celého srdca ďakuje. Želáme mu veľa úspechov, kdekoľvek ho vietor zaveje,“ vyjadril sa Ivan Lacho, majiteľ Rádia VIVA.

„Rádio VIVA čaká teraz nové obdobie rozvoja. Od júna nás čaká nová štruktúra vysielania. Formátovo sa posunie viac k blokovému konceptu vlastných showiek jednotlivých moderátorov. Každý z nich prinesie oveľa viac zo svojho vnútra, kto sú a čo ich v živote najviac baví. Hudobne sa budeme držať rovnakého formátu novinkového rádia. To najnovšie z najnovšieho,“ dodal Ivan Lacho.

„Ešte by som veľmi rád poďakoval tomu množstvu našich verných poslucháčov, ktorí nám poslali svoj príspevok. Špeciálne by som chcel poďakovať tým, čo poslali oveľa viac ako sme pýtali. Zo srdca Vám všetkým ďakujeme! Vaše príspevky nám upevnili sebadôveru a vyburcovali nás k ďalšiemu boju za pokračovanie vysielania. Ďakujem moderátorom, ktorí v ťažkej chvíli, keď sami zostali opustení štátom, vysielali zadarmo, aby poslucháčov informovali a zabávali. Veľká vďaka aj im. Ďakujeme aj Celeste Buckingham, YXOvi z HEXu, King Shaolin, Petrovi Cmoríkovi, Andrew Mayovi a Buranowskému za krásne a podporné videá, ktoré nám pomohli s našou zbierkou. Ešte raz ĎAKUJEME!,“ povedal Ivan Lacho.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne