18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Stanovisko vydavateľa k rozhodnutiu súdu vo veci objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice

Najčítanejšie

Vo štvrtok 3.9. 2020 Trestný senát Špecializovaného súdu v Pezinku prekvapivo rozhodol v prospech kontroverzného podnikateľa Mariána Kočnera a Aleny Zsuzsovej.

„Marian Kočner, Alena Zsuzsová sú nevinní. Špecializovaný trestný súd rozhodnutie odôvodnil nedostatkom dôkazov. Skutok sa podľa súdu stal, ale nie je preukázané, že ho spáchali Kočner a Zsuzsová. Súd uznal Kočnera a Szabóa vinných z nedovoleného ozbrojovania. Kočner dostal za trestný čin nedovoleného ozbrojovania peňažný trest 5000 eur,“ uviedli Aktuality.sk.

„Očakávali sme spravodlivý trest pre obžalovaných za činy, ktoré sa im pripisujú. V právnom štáte má každý právo na spravodlivý proces a rozsudok, ktorý musí byť vždy založený na dôkazoch. O vine a nevine rozhoduje súd, ktorý dnes rozhodol takto. Všetci v redakcii, ako aj v celej spoločnosti Ringier Axel Springer stále veríme, že všetci páchatelia, ktorí sa podieľali na vražde Jána a Martiny budú spravodlivo potrestaní,“ uviedol Michal Maruška COO vydavateľstva Ringier Axel Springer SK.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne