9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Kampaň Continental #ShareTheRoad vyzýva cyklistov a motoristov k ohľaduplnosti priamo v uliciach

Najčítanejšie

Po uvoľnení opatrení spojených so šírením koronavírusu sa slovenské cesty opäť viac zaplnili. S prichádzajúcim letom sa zvyšuje výskyt cyklistov v uliciach, pribúda aj počet ľudí na elektrokolobežkách.

Continental, ktorého dlhodobou víziou je bezpečnosť na cestách bez kompromisov, sa preto prostredníctvom kampane #ShareTheRoad (Podeľ sa o cestu) opäť prihlásil do celospoločenskej diskusie za zvýšenie ohľaduplnosti medzi cyklistami a motoristami.

V roku 2021 bude kampaň #ShareTheRoad na Slovensku veľmi blízko k všetkým účastníkom cestnej premávky. V spolupráci s mestskou časťou Bratislava Nové mesto totiž Continental umiestnil na často využívané cestné úseky nápadité informačné tabule (spolu až 33 ks), ktoré budú šíriť najmä posolstvo tolerancie na cestách.

“Motoristi, cyklisti, kolobežkári či chodci – na cestu patríme všetci. Často máme jeden na druhého ťažké srdce, občas padajú nadávky. A to aj napriek tomu, že väčšina ľudí využíva viacero z týchto foriem dopravy. Raz môžeme byť v koži motoristu, inokedy zase cyklistu. Zakaždým však platí, že by sme sa mali na cestách správať bezpečne, obozretne a mať k sebe úctu aj vo vypätejších situáciách. V Continentale pri vývoji pneumatík i ďalších automotive technológií dbáme v prvom rade na bezpečnosť. Našim dlhodobým cieľom je nulová nehodovosť. Zároveň hovoríme, že cesta patrí všetkým a jediný spôsob ako spolu vychádzať je správať sa k sebe ohľaduplne a prestať s predsudkami či urážkami,” uviedla Magda Nagy, riaditeľka Divízie marketing v spoločnosti Continental Barum.

Do kampane #ShareTheRoad sa tento rok zapojili aj známe tváre a influenceri zo sociálnych sietí, moderátorka a modelka Jana Slačková, Miss Universe SR 2013 a aktívna športovkyňa Jeanette Borhyová, herečka Broňa Kováčiková a aktívna športovkyňa Zuzana Slabá. Všetkých spája aktívny športový životný štýl a spoločná vízia bezpečnosti na cestách.

Zoznam ulíc, kde sú v Bratislave nainštalované tabule kampane Continental #ShareTheRoad:

Ľudové námestie Šuňavcová Ursínyho
Jaskový rad Kukučínová Za kasárňou
Odbojárov Horská Tupého
Sliačska Mikovíniho Kysucká
Teplická Bárdošova Guothova
Cesta na Kamzík Jánoškova
Krížna Československých parašutistov

zdroj: Continental

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne