5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Televízia JOJ predala svoj seriál Prázdniny do Maďarska

Najčítanejšie

Maďarská štátna mediálna spoločnosť MTVA kúpila od spoločnosti Slovenská produkčná práva na vysielanie Prázdnin, obľúbeného rodinného seriálu televízie JOJ, ktorý vysielala v rokoch 2017 až 2020. JOJ Group tak pokračuje v úspešnom predaji vlastnej produkcie do zahraničia.

Maďarská verejnoprávna stanica ešte v roku 2017 odvysielala s veľkým úspechom seriál Divoké kone a tento rok do svojho portfólia pridala ďalší úspešný rodinný seriál Prázdniny.

Spoločnosť MTVA nakúpila prvé dve série seriálu a takisto jeho spin-off – televízny film Prázdniny: Vianočné dobrodružstvo. MTVA bude slovenský seriál vysielať tak, ako je nakrútený a ako ho poznajú diváci z obrazoviek TV JOJ, len ho predabuje do maďarčiny.

O kvalitnú produkciu televíznych seriálov spoločnosti Slovenská produkčná, a.s., ktorá je vysielateľom televízie JOJ, je v zahraničí už dlhodobo veľký záujem.

V posledných rokoch oslovuje vlastná tvorba z dielne JOJ Group nielen krajiny Európy a Blízkeho východu, ale aj Latinskej Ameriky.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne