7.2 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Najnovšieho Batmana uvedie HBO Max už 18. apríla

Najčítanejšie

Počas dvoch rokov, keď sliedil po uliciach ako BATMAN, ktorý naháňa strach zločincom, nazrel Bruce Wayne do temného podsvetia Gotham City. Medzi skorumpovanou sieťou mestských úradníkov a vysoko postavených osobností má osamelý pomstiteľ len niekoľko dôveryhodných spojencov – Alfreda Pennywortha a poručíka Jamesa Gordona.

Pre svojich spoluobčanov sa stal jediným stelesnením pomsty. Keď sa sadistický vrah zameria na gothamskú smotánku, záhadné indície zavedú najväčšieho detektíva sveta do podsvetia, kde sa stretne s postavami ako Oswald Cobblepot, Edward Nashton, Carmine Falcone a Selina Kyleová.

Akonáhle vyplávajú na svetlo nepriestrelné dôkazy aj páchateľove desivé plány, musí BATMAN nadviazať nové vzťahy, usvedčiť hlavného podozrivého, potlačiť korupciu a stať sa symbolom nádeje Gotham City.

Film bude uvedený so slovenskými aj českými titulkami vrátane dabingu v 4K na HBO Max 18. 4. a na lineárnom kanáli HBO 22. 5.

Réžia: Matt Reeves
Predloha: Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)
Scenár: Matt Reeves, Peter Craig
Kamera: Greig Fraser
Hudba: Michael Giacchino
Hrajú: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, ad.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne