12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Reštauračné priestory v bývalom hoteli Barónka sú k dispozícii na prenájom, stačí prísť a prevádzkovať!

Najčítanejšie

V redakcii sme si všimli inzerát v ktorom spoločnosť Himex Plus ponúka na prenájom kompletné priestory svojej reštaurácie v bývalom hoteli Barónka na Mudrochovej ulici, ktorý v súčasnosti funguje ako apartmánový dom pre dlhodobé prenájmy.

Spoločnosť svoj core biznis, hotelových služieb opustila a bude sa venovať len prenájmu apartmánov v bývalom hotelovom zariadení Barónka a apartmánovom dome na Detvianskej ulici.

„Korona nás prinútila ukončiť hotelovú aj reštauračnú činnosť, naďalej sa budeme venovať prioritne dlhodobému prenájmu apartmánov a prenájmu nebytových/obchodných a kancelárskych priestorov,“ vyjadrila sa pre Račiansky Večerník marketingová manažérka Barónky.

V reštaurácii hotela Barónka nejeden Račan zažil svoju stužkovú slávnosť, svadbu, alebo firemný vianočný večierok a má veľmi príjemné spomienky, bola by preto škoda ak by zívala prázdnotou. Veríme, že spoločnosť Himex Plus nájde čoskoro nového prenajímateľa.

Reštaurácia má celkom takmer 450m2 plochy, ktorú tvorí letná terasa (141m2), zimná záhrada (132m2) a reštauračná časť (174m2)… K dispozícii je plne vybavená kuchyňa, soc. zariadenia, prezliekarne a kancelária.

„Vedeli by sme si tu predstaviť nového nájomníka s dennou bufetovou výdajovňou obedov, alebo niečo na podobný štýl,“ ozrejmila marketingová manažérka.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne