5.4 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Obľúbená šou Pečie celé Slovensko sa vráti na obrazovky RTVS už počas Veľkej noci

Najčítanejšie

Obľúbená pekárska šou Pečie celé Slovensko sa vracia na obrazovky RTVS v netradičnom čase. Kým prípravy tretej série sú v plnom prúde, RTVS má pre divákov pripravené veľkonočné prekvapenie.

Počas veľkonočných sviatkov, v nedeľu 9. apríla, ponúkne divákom v premiére špeciálnu veľkonočnú epizódu, v ktorej budú spoločne súťažiť finalisti z oboch odvysielaných sérií. Veľkonočný špeciál šou Pečie celé Slovensko uvidia diváci na veľkonočnú nedeľu o 20.30 h na Jednotke.

Na Veľkú noc do pekárskeho stanu zavítajú známe pekárske tváre a svoje pekárske zručnosti si zmerajú finalisti z oboch sérií obľúbenej šou Pečie celé Slovensko. Zástery na seba opäť oblečú Katarína Novotová a Alena Sabolová z prvej série, Lenka Lukačovičová a Ďoďo Lukáč z druhej série a víťazi, majstri pekári Lucia Gyenesová a Miňo Macuľa.

O titul veľkonočného majstra pekára zabojujú v dvoch pekárskych výzvach – technickej a kreatívnej. V technickej výzve sa súťažiaci potrápia s prípravou tradičného anglického veľkonočného pečiva. V kreatívnej výzve ukážu svoje nápady a originalitu pri príprave veľkonočného barančeka.

Veľkonočný špeciál šou Pečie celé Slovensko uvidia diváci v nedeľu 9. apríla o 20.30 h na Jednotke.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne