13.6 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

V Obecnej záhrade sa konala výstava fotografií Marcela Rebra pod názvom „Rača objektívom Račana“

Najčítanejšie

Pozrite si krátke video z výstavy leteckých fotografii Rače, ktoré vyhotovil dokumentárny fotograf, Račan, Marcel Rebro, ktorý sa do Rače prisťahoval v roku 1969 ešte ako malý ročný chlapec.

Výstava “Rača objektívom Račana“ predstavuje výber jeho leteckých fotografií Rače za obdobie rokov 2014 až 2023. Podujatie sa uskutočnilo v rámci Hodov v Račianskej Obecnej záhrade na Alstrovej ulici a výstava bola predajná.

Nedávno Marcel Rebro totiž navštívil Ukrajinu zmietanú nezmyselnou vojnou na fotografickej misii, ktorá sa ale zmenila i na humanitárnu misiu. Kúpou jeho fotografií mohli návštevníci výstavy prispieť na jeho ďalšiu humanitárnu cestu.

Objednať fotografie je možné ešte i v týchto dňoch prostredníctvom email adresy foto@rebro.sk . Fotografie si môžete pozrieť na Facebookovej stránke autora. Cena za jeden obraz je (od) 50 EUR, rozmer 88×50 cm, vo vyhotovení – tlač na komatexovú dosku, pripravenú na zvesenie.

Výťažok z predaja pôjde na ďalšiu humanitárnu cestu autora na Ukrajinu. Preto je cena „od“. Za každé euro navyše bude autor vďačný.

Pozrite si krátke video z výstavy:

Pre pozeranie videa musíte byť prihlásený na Facebooku. Ďalšie videá z Račianskych hodov nájdete na Facebookovej stránke Bratislavského Večerníka, alebo pod hashtagom #racianskehody.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne