20.9 C
Bratislava
streda, 1. mája 2024

Nové zážitkové programy v bratislavskej ZOO: „Rande s…“ už v ponuke za osviežujúce letné ceny!

Najčítanejšie

Využite jedinečnú príležitosť stretnúť sa s ohromujúcimi živočíšnymi druhmi prostredníctvom zážitkových programov „Rande s…“. Tieto programy ponúkajú nezabudnuteľnú skúsenosť, ktorá umožňuje návštevníkom vstúpiť do sveta exotiky a prežiť úžasné dobrodružstvo.

Spoznajte svet úchvatných žiráf, lám či tiav, zoznámte sa s ich životom a starostlivosťou a prežite neopakovateľné okamihy, ktoré vám a vašim deťom zaručene vyrazia dych.

Rodiny s deťmi nájdu v ponuke aj „Rande s diviakmi“. Pod dohľadom chovateľa diviakov visajanských, kriticky ohrozeného druhu, máte jedinečnú možnosť stráviť úžasné chvíle s rodinou v spoločnosti zaujímavých a inteligentných tvorov z ďalekých Filipín.

Pre tých, ktorí túžia po úžasnom dobrodružstve s miernou dávkou napätia, odporúčame „Chyť ma ak to dokážeš“. Tento program je určený pre dospelých, ale i deti a ponúka príležitosť stretnúť sa so živočíchmi, ktoré v mnohých ľuďoch vyvolávajú strach. Trúfnete si a prekonáte ten svoj?

„Ak hľadáte nezvyčajný zážitok pre jednotlivcov alebo dvojicu, ponúkame novinku, „Rande s hrošíkom“, dostupnú len do konca septembra. Hrošíky libérijské sú veľmi záhadné stvorenia, o ktorých sa vie stále pomerne málo. Ich populácia v divokej prírode čelí strate prirodzeného biotopu aj vplyvom vojnových konfliktov. Skvelou správou je, že ZOO Bratislava sa môže od minulého roku pýšiť mláďaťom tohto ohrozeného druhu, samičkou Debby, ktorú určite počas zážitku uvidíte. Pre všetkých milovníkov hrošíkov je v ponuke aj program „Pol dňa chovateľom“, v rámci ktorého si vyskúšate, aké to je starať sa nielen o hrošíky, ale aj o vzácne africké antilopy oryxy a adaxy. Je to unikátny zážitok, ktorý inde nenájdete,“ hovorí vedúca odboru vzdelávania a marketingu ZOO Bratislava, Mgr. Diana Dúhová.

Ale to nie je všetko! Pre obdivovateľov majestátnych žiráf alebo roztomilých lám tiež ponúkame možnosť stať sa na pol dňa ich chovateľom. Okrem starostlivosti o žirafy sa budete môcť postarať aj o vzácne diviaky visajanské ak preferujete lamy, vyskúšate si postarať sa aj o kengury červené a hyeny pásavé.

Nenechajte si ujsť príležitosť skúsiť niečo fantastické a úplne iné. Využite do konca augusta špeciálny zľavový kupón na nákup zážitku ZLAVA20, zarezervujte si termín ešte dnes a pripojte sa k nám v jednom z našich fascinujúcich zážitkových programov. Strávime spolu nezabudnuteľné chvíle počas ktorých objavíte krásu a vznešenosť divokej prírody!

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne