11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

V sobotu sa uskutoční v parku pod lipami vo Vajnoroch podujatie „Vína v parku“

Najčítanejšie

V sobotu 29. júla od 17:00 sa v Mestskej časti Bratislava – Vajnory (Park pod lipami) uskutoční už tretí ročník akcie Vína v parku, ktorá je zameraná na propagáciu miestnych a regionálnych výrobcov vína. Za tri roky sa z akcie stalo obľúbené a vyhľadávané podujatie, ktoré navštevujú nielen obyvatelia mestskej časti ale aj návštevníci milovníci vína zo širokého okolia.

So svojimi produktami sa predstavia Via Vitis – Vajnorský vinohradnícky spolok, VSV – Vinohradnícky spolok Vajnory, Limbašská pivnica Beňo, Vinárstvo Sommini, Vinárstvo Carpate diem, Farebné vinárstvo a Vinárstvo Majerský. Hudobný doprovod na akcii zabezpečia Magdala band, Kosa na kameň a Peter Luha.

„Už teraz sa tešíme, že sa stretneme s našimi priaznivcami a milovníkmi dobrého vínka a budeme vám môcť ponúknuť koštovku vín zo zachraňovaných vinohradov vo Vajnorskom chotári. Určite budeme ponúkať aj naše ocenené vínka z vinárskej súťaže Vajnkošt 2023. Preto neváhajte a využite tento náhradný termín na príjemné stretnutie s vínkami a priateľmi v Parku pod lipami vo Vajnoroch,“ uviedol Via Vitis – Vajnorský vinohradnícky spolok.

(ts, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne