Užite si aj s bratislavským Auparkom najkrajšie sviatky roka

Až do 20. decembra sa okrem rozžiareného stromčeka môžete v bratislavskom Auparku tešiť aj na skvelý program. Okrem jedinečnej súťaže o skutočne bezstarostné Vianoce, obľúbené nákupné centrum opäť spúšťa aj charitatívny projekt Stromček splnených prianí, kde môžete pomôcť spraviť krajšie Vianoce deťom z detského domova aj vy. Chýbať nebude ani stretnutie s Mikulášom či romantické jazdy v koči zapriahnutom koňmi po Sade Janka Kráľa.

Celý byt uprataný, krásne ozdobený, rozvoňaný vianočným pečivom a darčeky dávno nakúpené a zabalené. A to všetko úplne bez práce. Ak vám to znie ako ideálny začiatok sviatkov, rozhodne príďte do bratislavského Auparku. Vianočné obdobie sa už od 14. novembra začalo rozsvietením vianočného stromčeka a koncertom jednej z najobľúbenejších slovenských speváčok – Márie Čírovej.

Bezstarostné Vianoce tento rok môžete mať vďaka Auparku aj vy

Ak v období od 14. novembra do 20. decembra nakúpite v obchodnom centre Aupark Bratislava aspoň za 100 eur, môžete zažiť Vianoce bez starostí. Hlavnou cenou v rámci veľkej vianočnej súťaže Bezstarostné Vianoce je totiž voucher na sviatočné upratanie bytu alebo domu, nákupy so stylistom v hodnote 1000 Eur, vianočná bytová dekorácia a balíček vianočného pečiva. Stačí, ak si bločky za aspoň 100-eurový nákup v Auparku odložíte, vyplníte žreb a vhodíte ho do „urny“ na infopulte.

Okrem hlavného víťaza budú mať o niečo menej starostí tieto Vianoce aj ďalší dvaja súťažiaci – 2.cena sú totiž darčekové karty Aupark v celkovej hodnote 500 eur a 3.cena v hodnote 250 eur. „Dúfame, že takto aspoň zopár ľudí potešíme pokojnejšími Vianocami bez stresu a starostí. Koniec koncov, presne také sviatky si zrejme želá každý z nás,“ uvádza Veronika Košická, riaditeľka nákupného centra Aupark Bratislava.

Darujte krásne Vianoce deťom z domova

Splniť želanie dieťaťu je pre mnohých ľudí jedna z najkrajších súčastí Vianoce. Aj tento rok bude preto Aupark Bratislava organizovať charitatívnu aktivitu Stromček splnených prianí. V rámci neho nájdete od 14. novembra pri infopulte obchodného centra stromček, na ktorom budú zavesené priania detí.

Tentokrát pôjde o deti z detského doma v Petržalke – CPRD Röntgenova, v ktorom je v súčasnosti umiestnených viac ako 80 detí – od novorodencov až po vysokoškoláčky. Prianie spolu s darčekom pre dané dieťa je potrebné odovzdať na infopulte najneskôr do 20. decembra, aby sa darčeky stihli k deťom dostať včas.

„Keďže majú v tomto centre umiestnené aj bábätká a deti v paliatívnej starostlivosti, rozhodli sme sa pre nich zorganizovať aj zbierku drogistického tovaru. Potrebujú najmä plienky, vlhčené utierky a krém proti zapareninám. Všetko to môžu naši návštevníci priniesť na infopult, takisto do 20. decembra,“ uzatvára Veronika Košická.

Na čo ďalšie sa môžete tešiť?

Návštevníci bratislavského Auparku, ktorí nepotrebujú či nechcú darčeky nové, môžu využiť swapy, teda výmeny. V predvianočnom období sa budú v Aupark Bratislava organizovať dva: swap kníh a swap hračiek.

Nájdite si čas v tomto predvianočnom zhone a urobte radosť sebe i svojim blízkym. Spríjemnite si náročné dni milými aktivitami a službami nákupného centra Aupark Bratislava, ktoré dokonale navodia atmosféru Vianoc už teraz.

(ts)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu