18.7 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Originálny darček na výročie? Fotodarček!

Najčítanejšie

Blíži sa výročie vašej svadby? Pripomeňte si tento jedinečný deň naozaj originálne – prekvapte svoju polovičku fotodarčekom. Fotodarčeky sú veľmi osobné darčeky, pretože ukazujú spoločný zážitok alebo milovanú osobu. Aké rôzne fotodarčeky poznáme?

Prvé výročie vzťahu alebo dvadsiate výročie svadby? Fotodarčeky vždy potešia! Podľa toho, čo má vaša polovička rada, jej viete pripraviť príjemné prekvapenie. Napríklad aj v takejto podobe:

● ak má rád/rada interiérový dizajn

Sťažujete sa vám vaša polovička na to, že stena v obývačke je príliš holá a je potrebné ju niečím zaplniť? Potom máte jedinečnú príležitosť využiť blížiace sa výročie a dať jej vyrobiť foto na plátno. Dajte si však záležať na tom, aby bola fotka vo veľmi dobrej kvalite, aby nebola rozmazaná a aby jej farby ladili so zvyškom miestnosti.

● ak má rád/rada kávu

Ak ste obaja veľkí milovníci kávy, potom nenahraditeľným darčekom je hrnček s potlačou. Na hrnček môžete dať svoju spoločnú fotku, obľúbený citát alebo obraz, ktorý má pre vás hodnotu. Takéto hrnčeky sa dajú využívať aj na toľko iných vecí – na pitie čaju či ako odmerka na hrnčekové koláče.

● ak rád/rada varí alebo pečie

Na stránke navrhni.sk máte možnosť vybrať si vlastný motív aj na kuchynskú zásteru. Ak vaša polovička trávi svoj voľný čas v kuchyni, aj takýto darček ju môže veľmi potešiť. Praktické veci môžu byť veľmi osobné. Kuchynská zástera s vašou potlačou je toho dôkazom.

● ak sa rád/rada smeje

Radi trávite spolu čas hraním hier alebo spoločným pozeraním seriálov? Potom na výročie môžete svoju polovičku prekvapiť aj vlastnými puzzle alebo originálnou potlačou tričiek,  ktoré môžu slúžiť ako pyžamo. Ak hľadáte niečo originálne, radosť vzbudí aj pekný odznak, ktorý sa dá pripnúť na ruksak.

Už máte vybraný svoj darček na výročie?

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne