11.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber televízie TA3
 – najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa:

photo1. Mladý nepálsky kňaz vykonáva ranné rituály v chráme Budhanilkanthu. Ide o jedno z najdôležitejších pútnických miest hinduistov. (AP Photo/Niranjan Shrestha)

photo2. Polícia použila zafarbenú vodu z vodného dela pri protestoch, na ktorých indickí robotníci žiadali zvýšenie platov. (AP Photo/ Mukhtar Khan)

photo3. Tureckí policajti sa schovávajú za štíty, aby sa uchránili hlavnému náporu slzného plynu na námestí Taksim v Istanbule. (AP Photo/Kostas Tsironis)

photo4. Uwe Peterle sa aj počas povodní v pohode plaví na rieke Mulde vo svojej vani. (AP Photo/dpa, Jan Woitas)

photo5. Každoročný festival pieskových sôch na pobreží Belgicka prilákal až 40 profesionálnych umelcov. (AP Photo/Yves Logghe)

photo6. Australská plavkyňa Chloe McCardelová sa za veľkej pozornosti médií pokúsila preplávať z Kuby na Floridu bez ochrannej klietky. Žraloky veľmi nezaujala, zato medúzy ju popálili, a preto musela skončiť po 11 hodinách plávania. (AP Photo / Ramon Espinosa)

photo7. Bombajčania sa tešia z vĺn počas monzúnu na pobreží Arabského mora. Monzún pre nich znamená aj blahodarný impulz pre poľnohospodárstvo, ktoré živí milióny ľudí. (AP Photo/Rajanish Kakade)

photo8. Zimbabwianski policajti sú nastúpení počas prehliadky za účasti prezidenta Roberta Mugabeho. (AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi)

photo9. Nelson Mandela zostáva hospitalizovaný a Južná Afrika si zatiaľ nevie predstaviť, že stratí svojho novodobého hrdinu. (AP Photo/Jerome Delay)

photo10. Šialenstvo okolo finálových súbojov NHL neobišlo ani sochu basketbalistu Michaela Jordana, ktorú obliekli do dresu Chicago Blackhawks. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)

www.ta3.com

Zdroj: SITA | Foto: SITA, 16.6.2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne