2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Pôžitkársky marec v Panta Rhei

Najčítanejšie

PantRhei-mini_banner_na_titulku

Marec je plný protikladov. Okrem toho, že po dlhej usneženej zime nastupuje voňavá a energická jar, je tretí mesiac aj celoživotný knihomoľ a veľký pôžitkár. Prečo? Marec je mesiacom kníh a tie sú nevyčerpateľnou studnicou rôznorodých pôžitkov. V knihách nájdete totiž všetko korenie života – cestovanie, výborné jedlo, lásku, napätie či vzrušenie a mnoho iného. Gurmánsky zážitok bez kíl navyše? Pôžitok z exotiky bez trmácania sa? To nie sú zázraky… to je pôžitkárske čítanie knižných noviniek v Panta Rhei! Spolu so sieťou kníhkupectiev Panta Rhei tieto pôžitky nielen objavíte, ale ich aj zakúsite na vlastnej koži. Marcové knižné tipy na vášnivé zážitky si môžete zakúpiť priamo v kníhkupectvách Panta Rhei alebo v internetovom obchode www.pantarhei.sk.

Máte veľa práce, ktorá vám nedovolí odísť na krátku dovolenku? Alebo vám došla inšpirácia na zaujímavé kuchtenie? S knižnými tipmi najväčšej siete kníhkupectiev Panta Rhei si užijete najväčšie pôžitky sveta – kedykoľvek chcete a v akomkoľvek množstve.

PantaRhei_52 uzasnych dovolenych
52 úžasných dovolených, autori:
Elena Luraghi, Cinzia Rando, Ettore Pettinaroli /Slovart/

Metropoly, ostrovy, pamiatky: táto knižka zahŕňa najkrajšie a najslávnejšie miesta na piatich kontinentoch. Prevedie vás po európskych veľkomestách, púšťach Jordánska, plážach na Bali či rozvalinách mýtických juhoamerických miest. Cesty sú naplánované na jeden týždeň a okrem nádherných fotografií obsahujú aj mnoho praktických informácií, vrátane prílohy s mapami. Knihu nájdete v sieti kníhkupectiev Panta Rhei.

 

 

Panta_Rhei_Krasna_katastrofa
Krásna katastrofa, autor: Jamie McGuireová /Fortuna Libri/

Kamarátstvo s neplánovanými následkami, krátkodobé vzplanutie alebo láska? Travis a Abby všetkých vrátane seba presviedčajú, že z ich priateľstva nikdy nevznikne milenecký vzťah. Abby však prehrá stávku a musí bývať s Travisom v jeho byte. Ako sa príbeh vyvinie? V Panta Rhei sa dozviete viac.

 

 

 

 

PantaRhei_Poklady slovenskej kuchyne
Poklady slovenskej kuchyne – Dolná Nitra, Horná Nitra, Tekov,

autor: Silvia Pilková /Ikar/

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Tretí diel obsahuje recepty z oblastí Dolná Nitra, Horná Nitra a Tekov, ktoré sú všeobecne známe a obľúbené. Nájdete v ňom však aj netradičné skvosty, ktoré autorka objavila v starých rodinných archívoch. Zakúpite v sieti kníhkupectiev Panta Rhei.

 

 

 

 

PantaRhei_Patdesiat odtienov temnoty
Päťdesiat odtieňov temnoty, autor: E L James /XYZ/

Pokračovanie šteklivého románu Päťdesiat odtieňov sivej, ktorý zaznamenal celosvetový úspech, v sebe nesie dilemu hlavnej hrdinky Anastasie Steelovej. Potom, čo na vlastnej koži pocíti, aké temné sú tajomstvá Christiana Greya, opúšťa ho. Keď jej Christian však predloží novú zmluvu, neodolá a vracia sa k mužovi, ktorého miluje. Postupne odhaľuje všetky tajomstvá a zisťuje, že jeho päťdesiat odtieňov sivej je temnejších, než si kedy dokázala predstaviť. Päťdesiat odtieňov temnoty nájdete v ponuke Panta Rhei od polovice marca 2013.

 

 

 

PantaRhei_Za facku
Za facku, autor: Evita Urbaníková /Evitapress/

Niekedy naozaj platí, že protiklady sa priťahujú. Veľmi. Ale keď nastúpi reálny život, všetko je ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Kniha o tom, že vzťah nemusí končiť len vtedy, keď je jeden zlý a druhý dobrý. Môže skončiť aj vtedy, keď sú dvaja tak veľmi rozdielni. Evitovku o tom, že niekedy milujeme každého, len nie seba, si môžete zakúpiť v sieti kníhkupectiev Panta Rhei.

 

 

 

 

 

Viac informácií na www.pantarhei.sk.

 

O spoločnosti Panta Rhei:

Najväčšia sieť kníhkupectiev Panta Rhei pôsobí na slovenskom knižnom trhu už 21 rokov. Spoločnosť má vo svojom portfóliu okrem knižných titulov aj audioknihy, diáre, kalendáre, pohľadnice a iný doplnkový sortiment. Panta Rhei pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje prezentácie kníh s autogramiádami domácich i zahraničných autorov. Každoročne udeľuje ocenenia Panta Rhei Awards za najpredávanejšie knihy a najúspešnejším autorom roka v sieti kníhkupectiev Panta Rhei. Súčasťou 13 kníhkupectiev sú štýlové kaviarne Café Dias, v ktorých sa podáva káva Dias – 100% zmes arabík špeciálne pražená pre tieto kaviarne. Vo vybraných predajniach nájdu zákazníci aj zaujímavé inšpirácie DaVINCI – polotovary a dekoračné predmety na zhotovenie darčekov pre blízkych či doplnkov do domácností. Okrem kamenných pobočiek prevádzkuje aj internetový predaj kníh. Viac informácií získate na: www.pantarhei.sk.

 

Pre ďalšie informácie kontaktujte:
Lucia Pekaríková, KOMUNIKA, Tel.: +421 903 742 844, e-mail: pekarikova@komunika.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne