11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Bratislava: Bezplatná prednáška o palácoch v Starom Meste

Najčítanejšie

mini_banner_Poznaj_Stare_Mesto

Projekt Poznaj Staré Mesto, ktorý organizuje mestská časť Bratislava-Staré Mesto v spolupráci s Nadáciou VÚB, pokračuje ďalšou zo série bezplatných prednášok. O palácoch v Starom Meste viac prezradí známy historik Štefan Holčík. Prednáška na túto tému sa stretla s veľkým úspechom už v rámci minuloročného projektu. Tento raz sa milovníci histórie a záujemcovia dozvedia aj viac informácií o už zaniknutých palácoch v srdci Bratislavy a mnohých ďalších.

Bezplatná prednáška sa uskutoční 6. marca 2013 (streda) o 17.00 v priestoroch miestneho úradu v Staromestskej sieni na Vajanského nábreží 3.

Séria prednášok bude pokračovať aj 20. marca 2013 (streda) prednáškou historičky umenia Zuzany Ševčíkovej o výskume v oblasti bratislavskej Vydrice. Projekt Poznaj Staré Mesto prináša aj prehliadky mesta so sprievodkyňou Helenou Navrátilovou. Prvá sa uskutoční 14. apríla 2013 a jej témou bude bratislavské Korzo.

Tomáš HALÁN
hovorca
mobil: 0902/051 743
referát komunikácie s verejnosťou
logo Stare Mesto
Miestny úrad MČ Bratislava – Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3
814 21 Bratislava

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne