2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber z televízie TA3
najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa:

 

17.03.2013 08:08:00|Zdroj: SITA TA3|Foto: SITAphoto

1. Smútok matky 23-ročného vraha mladej študentky, ktorú v Indii znásilnili a brutálne zbili šiesti mladíci. Čin vyvolal v Indii vlnu demonštrácií proti násiliu páchanému na ženách.(AP Photo/Manish Swarup)

photo

2. Katolícka mníška sa modlí v katedrále v Buenos Aires počas protivládnych protestov za katolícku výchovu. (AP Photo/Natacha Pisarenko)

photo

3. Afgánski policajti pália 25 ton drogy, ktorú zhabali v okrese Nangarhár. (AP Photo/Ahmad Jamshid, File)

photo

4. Viac ako 15 000 ľudí sa zapojilo do spomienkového pochodu na Zorana Djindiča, bývalého premiéra Srbska. Djindiča zabil ostreľovač v marci 2003 v sídle vlády v Belehrade. (AP Photo/Darko Vojinovic)

photo

5. Pred voľbou nového pápeža sa kardináli stretli na slávnostnej omši v Bazilike svätého Petra vo Vatikáne. (AP Photo/Andrew Medichini)

photo

6. Rozsypaný kurkumový prášok zafarbil vzduch do zlata na počesť boha Khandoba v indickom chráme Jejuri v Maharashtre. (AP Photo/Rajanish Kakade)

photo

7. Matt D’Agostini zo St. Louis Blues si zatancoval na ľade s útočníkom San Jose Sharks Joeom Pavelskim.(AP Photo/ St. Louis Post-Dispatch, Chris Lee)

photo

8. Dve sesterské lode Queen Elizabeth a Queen Mary sa stretli na mori pri Long Beach v Kalifornii po prvýkrát od roku 1967. V tom roku doslúžila Queen Mary a o rok neskôr vyradili z prevádzky aj Queen Elizabeth. (Photo by John Shearer/Invision for Cunard/AP Images)

photo

9. Slony kŕmia ovocím a zeleninou počas osláv Dňa slonov v Thajsku.(AP Photo/Wichai Taprieu)

photo

10. Ľudia si fotia nového pápeža Františka pri jeho prvom príhovore k veriacim. (AP Photo/Michael Sohn)

www.ta3.com

Zdroj: SITA, TA3 | Foto: SITA

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne