11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber z televízie TA3 –
najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa:

photo

Chlapci v teplanských krojoch s vedrami ľadovej vody polievajú dievča počas tradičnej oblievačky a šibačky na Veľkonočný pondelok v Trenčianskej Teplej. SITA/Tomáš Somr

photo

Usain Bolt beží v preteku „Mano a Mano“ na Copacabane v Rio de Janeire. (AP Photo/Felipe Dana)

photo

Zaplavené polia v časti mesta Vráble – Horný Ohaj v dôsledku sneženia a dažďov z predchádzajúcich dní. SITA/Martin Havran

photo

Aktivista greenpeace oblečený ako ľadový medveď stojí na drevenom bloku ľadu na rieke Moskva a protestuje proti plánom na vŕtanie ropných spoločností v Arktíde. (AP Photo/Mikhail Metzel)

photo

Policajt sa vyhýba benzínovej bombe pri protivládnych protestoch v Bahrajne. (AP Photo/Hasan Jamali)

photo

Americkí vojaci kontrolujú svoje protichemické obleky. Patria k protichemickému práporu, ktorý je umiestnený v Juhokórejskej republike. (AP Photo/Lee Jin-man)

photo

Brazílsky policajt zasahuje pri bitke na zápase Arsenal Argentína a Atletico Mineiro. Najmenej štyroch hráčov Arsenalu policajti zadržali. Tí ich napadli, keď chránili rozhodcu pred ich útokmi. (AP Photo/Eugenio Savio)

photo

Záchrana leoparda v Indii. Ten spadol do studne a nevedel sa dostať von. (AP Photo/Anupam Nath)

photo

Afgánsky vojak stráži budovu súdu v meste Farah. Zautočili naň samovražední atentátnici a pokúsili sa oslobodiť viac než tucet väzňov. (AP Photo/Hoshang Hashimi, File)

photo

Hasiči bojujú s požiarom skladu v Central City v New Orleans. (AP Photo/Gerald Herbert, File)

www.ta3.com

Zdroj: SITATA3 | Foto: SITA, posted 6.4.2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.
Predchádzajúci článok
Ďalší článok

Ďalšie články

Aktuálne