5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Best FM: Dialógy s Richardom Dírerom

Najčítanejšie

BRATISLAVA 25. apríl 2013 – Best FM opäť skvalitňuje svoje vysielanie. Od mája pribudne na Best FM moderovaná spoločensko – politická relácia. Tieto zmeny predstavujú trend, ktorý razí Best FM od začiatku – dobrá hudba a aktuálne informácie.

zmensena foto-Best FM-Richard Direr
Richard Dírer, Rádio Best FM

„Pre rádio Best FM je to ďalší posun, ktorým chceme zvýšiť atraktivitu nášho programu. Reagujeme na požiadavky poslucháčov, ktorí by vo vysielaní reláciu o aktuálnych témach a dianí v našej krajine privítali“, povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

Dialógy s Richardom Dírerom bude rádio Best FM vysielať každú nedeľu o 11:00. Politikov a osobnosti verejného života bude spovedať dlhoročný moderátor slovenského éteru Richard Dírer. Relácia bude prinášať témy a problémy, ktoré sa týkajú a trápia ľudí na Slovensku.

„Som rád, že sa po krátkej prestávke môžem vrátiť do slovenského éteru s moderovaním spoločensko – politickej relácie, teda s niečím, čo mi je blízke a čomu som sa intenzívne venoval ostatné roky“, dopĺňa Richard Dírer.

Nasadenie spoločensko – politickej diskusnej relácie Dialógy s Richardom Dírerom je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM. Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a teraz už aj na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk

Antónia Račková Paričiová
PR Clinic

Ďalšie články

Aktuálne