2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber televízie TA3 –
najzaujímavejšie agentúrne fotografie týždňa:

 

photo

1. Fanúšikovia Boca Juniors emotívne a so svetlicami podporujú svoj obľúbený tím. (AP Photo/Eduardo Di Baia)

photo

2. Pri tradičnom hinduistickom festivale ohňa sa predvádzajú niektorí prívrženci aj s prepichnutými časťami tela, alebo chôdzou po žeravách uhlíkoch. (AP Photo/Khin Maung Win)

photo

3. Podobné lode sú bežne používané prevádzačmi, ktorí sprostredkujú ilegálny prechod Haiťanov za hranice. Od zemetrasenia v roku 2010 sa presťahovalo viac ako 4 000 Haiťanov do Brazílie. (AP Photo/Dieu Nalio Chery)

photo

4. Jedna z najaktívnejších sopiek na Filipínach – Mayon chŕli popol a kamene. Sopka si vyžiadala aj tento týždeň obete. záchranný tím previezol vrtuľníkom už iba telá štyroch európskych horolezcov a ich filipánskeho sprievodcu. (AP Photo/Alex Sallan)

photo

5. Na zablatenom Kentucky Derby a jeho slávnom Behu o ruže zvíťazil v konkurencii 19 účastníkov hnedák Orb s džokejom Joelom Rosariom. (AP Photo/Matt Slocum)

photo

6. V najväčší ruský sviatok sa predviedli domáce ozbrojené sily v plnej kráse. Červené námestie zažilo tradičnú vojenskú prehliadku s hlavným rečníkom Vladimírom Putinom 9. mája počas osláv víťazstva v druhej svetovej vojne. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

photo

7. Steele Johnson súťaží v skoku z 10-metrovej veže počas semifinálového kola v USA Diving Grand Prix. (AP Photo/Wilfredo Lee)

photo

8. Argentínske mesto Epecuen pôsobí ako novodobá Atlantída. Kedysi bolo mesto turistickým centrom, ale pred 30 rokmi bolo zatopené blízkym jazerom. (AP Photo/Natacha Pisarenko)

photo

9. Budova v bangladéžskej Dháke pochovala už viac ako tisícku ľudí, o to väčším prekvapením bolo, keď sa záchranárom podarilo vyslobodiť po 17 dňoch živú ženu. (AP Photo)

photo

10. Soul každý rok organizuje cvičenie, do ktorého sa zapoja tisícky obyvateľov. Cieľom je pohotovo reagovať v prípade použitia chemických zbraní. (AP Photo/Lee Jin-man)

www.ta3.com

Zdroj: SITA | Foto: SITA, 12.5.5.2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne