5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber televízie TA3 –
najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa:

photo

1. Počet obyvateľov španielskej dediny El Rocío, ktorý sa normálne pohybuje okolo 1200, narástol minulý týždeň na milión. Na fotografii vidíme návštevníkov púte, ktorí nesú sochu Panny Márie s malým Ježiškom. (AP Photo/Miguel Angel Morenatti)

photo

2. Požiarnici z Oklahomy pozorujú muža v hojdacom kresle, ktorému tornádo zničilo dom. (AP Photo/The Oklahoman, Chris Landsberger)

photo

3. Ako oddychujete po celodennej práci? Pre tohto pakistanského automechanika je najväčším potešením počúvanie rádia. (AP Photo/Muhammed Muheisen)

photo

4. Najmenšia líška na svete sa pohybuje po takzvanej Bielej púšti. Tento názov dostala časť Sahary, lebo ju pokrývajú vápencové útvary. (AP Photo/Manoocher Deghati)

 

photo

5. Socha Krištofa Kolumba v drese futbalového klubu FC Barcelona, ktorý vyhral španielsku La Ligu. (AP Photo/Manu Fernandez)

photo

6. Tisícky žien sa v Togu obliekli do smútočnej červenej farby na protest proti smrti predstaviteľky opozície Etienne Yakanou. Tá mala podľa oficiálnych informácií zomrieť na následky malárie, avšak jej prívrženkyne tvrdia, že jej nebola poskytnutá dostatočná lekárska starostlivosť. (AP Photo/Erick Kaglan)

photo

7. Makety izraelských vojakov stoja na bunkri v Golanských výšinách. Táto oblasť je stále miestom prestreliek medzi Izraelom a Sýriou, pretože pred Šesťdňovou vojnou v 1963 patrili Sýrii. (AP Photo/Ariel Schalit)

photo

8. Kapitán tretieho pešieho pluku Jeff Anderson prináša na Arlingtonský národný cintorín ruksak plný amerických vlajok. Na cintoríne jepochovaných vyše 300 000 ľudí, pričom väčšinu tvoria padlí americkí vojaci.(AP Photo/Evan Vucci)

photo

9. Počas obdobia sucha zabezpečuje indická vláda cisterny, ktoré prinášajú vodu do najsuchších oblastí krajiny. (AP Photo/Manish Swarup)

photo

10. Sporo odeté aktivistky poliate falošnou krvou protestujú v Barcelone proti býčím zápasom. Aktivistka v strede drží nápis: „Mučenie nie je kultúra“ ako reakciu na rozšírený názor, že býčie zápasy sú súčasťou španielskych tradícií. (AP Photo/Emilio Morenatti)

www.ta3.com

Zdroj: SITA | Foto: SITA, 26.5.2013

Ďalšie články

Aktuálne