11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Bratislava: Zbierka starých hračiek

Najčítanejšie

Bratislavské bábkové divadlo vyhlasuje zbierku hračiek z rokov 1960 – 1990!

Milí diváci a priaznivci Bratislavského bábkového divadla!

V septembri uvedie divadlo premiéru divadelného spracovania legendárnej detskej knihy Kristy Bendovej: OPICE Z NAŠEJ POLICE.V tejto inscenácii sa vrátime niekoľko desaťročí dozadu, a preto by sme chceli použiť na scéne autentické predmety (najmä hračky) z tohto obdobia.  Ak ste si ešte stále uchovali hračky z detstva, doprajte im krajší osud než je ležať odložené niekde v škatuli, či dokonca v smetnom koši. Doprajte im hviezdnu kariéru na doskách, ktoré znamenajú svet a prineste ich do nášho divadla!

Čo konkrétne hľadáme a kam to máte priniesť?

OPICE – plyšové, gumové, plechové, akékoľvek….

PLECHOVÉ, GUMOVÉ a PLYŠOVÉ hračky – najmä zvieratká

Priniesť ich môžete priamo do nášho divadla na Dunajskej 36 a nechať ich na našej vrátnici spolu s Vaším menom a kontaktom na Vás. Pre podrobnejšie informácie, píšte na: janosova@babkovedivadlo.sk, alebo volajte na číslo: 0948 700 031

VOPRED ĎAKUJEME!

BBD-Opica

Zdroj: BBD

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne