6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Kúpeľňa, ktorá ladí s prírodou

Najčítanejšie

ARCHITEKTÚRA A DIZAJN

1
Takzvaný country štýl nie je výsadou len vidieku. Milovníci prírody si ho stále viac prenášajú i do svojich mestských bytov. Tradičné materiály, farby i tvary vyvolávajú príjemne nostalgické pocity, ktoré pomôžu zastaviť sa, vnímať, odpočívať. Nikde inde sa nedarí bojovať s neúprosným životným tempom tak úspešne, ako v kúpeľni. Preneste si i vy kúsok prírody do svojho súkromného priestoru. A možno sa to práve vám a práve tu podarí. Čo? No predsa aspoň na chvíľku pozastaviť čas.

Preneste si kúsok prírody do svojej kúpeľne! Nová séria JIKA OLYMP Deep vsádza na neskonalo príjemné pocity aké vyvoláva dotyk hladkého dreva i nevtieravé tóny čisto skvejúcej sa bielej farby, dekoru sviežeho jaseňa i zlatého dubu, ktoré pohladia oči. Výrazné zaoblenie umývadlovej skrinky vytvára v kúpeľni solitér, ktorý je podobný vyrastenému velikánovi uprostred lesov.

Krásny, ale nevšedný variant dekoru zlatého dubu nie je pre každého. Zaujme a osloví odvážlivcov, rovnako ako náročných milovníkov štýlu vintage. Farba ušľachtilého dreva dodáva kúpeľni teplo a eleganciu.

TIP: Vychytávky ukryté za dvierkami

Skrinku pod umývadlo tvorí zásuvka s dômyselným členením do niekoľkých oddielov. Praktické úložné priestory využijete na všetky drobnosti, ktoré potrebujete mať v kúpeľni stále po ruke, ale obvykle ich nemáme kam položiť.

Zdroj: JIKA

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne