2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Knihy od „kostičky“ Kathy REICHS

Najčítanejšie

KNIHY

Temperance „KOSŤ“ Brennanová sa púšťa do nového prípadu, tentoraz v tropickej Guatemale! To, čo najprv začína ako priateľská výpomoc guatemalskej vláde, nakoniec skončí ako vyšetrovanie ďalšej vraždy. A keďže o KOSTIČKE čítate veľmi radi, pripravujeme pre vás ďalšie 2 romány od Kathy Reichs. Na „Prídem ťa zabiť“ sa môžete tešiť už túto jeseň! Váš SLOVART

Slovart-K.Reichs

Slovart-Kathy Reichs-Vrazedne tajomstva
NOVINKA!!!

Kathy Reichs – Vražedné tajomstvá

Perfektný „forenzný“ román od svetoznámej autorky seriálu „Kosti“.

Do malej dedinky v Guatemale prichádza doktorka Temperance Brennanová so svojím tímom forenzných špecialistov, aby v rámci vládneho programu pomohla odhaliť a identifikovať ostatky obetí masakru, ktorý mal zostať zabudnutý. Odkrývanie masového hrobu však naruší nečakaný útok na dvoch členov jej tímu. Krátko nato ju miestny detektív požiada o pomoc s identifikáciou zvyškov ľudského tela nájdených v septiku. Guatemalská polícia sa domnieva, že by mohli súvisieť s vyšetrovaním zmiznutia štyroch mladých dievčat z prominentných rodín. Tempe ochotne spolupracuje a pátranie ju privedie až k tajomstvám ľudí, čo sa v túžbe po moci a po peniazoch neštítia ničoho.

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu: tu

 


Slovart-Kathy Reichs-Viroza
NOVINKA!!!

Kathy Reichs – Viróza

Tory je neterou najslávnejšej forenznej antropologičky Temperance Brennanovej. Nie div, že jej učarovali kosti a mŕtvoly.

Keďže žije na takmer opustenom ostrove v Charlestone, nemá priveľa možností na rozširovanie svojich vedomostí. Teda len dovtedy, kým so svojimi šibnutými kamošmi nenatrafia na hrob dievčaťa spred tridsiatich rokov. Všetci si kladú otázku, či má mŕtvola niečo spoločné s chorým šteňaťom, ktoré zachránili z pokusných laboratórií na ostrove. Odložený prípad mŕtveho dievčaťa je najzaujímavejšou udalosťou roka a Tory sa s kamošmi ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. Vyviazne z neho len vďaka novým schopnostiam, ktoré sú viac zvieracie ako ľudské. Skrýva sa tajomstvo zabudnutej vraždy aj premeny v Torinom tele v zachránenom šteňati?

 Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu: tu

 

 Slovart-Kathy Reits-Osudna cesta
Kathy Reichs – Osudná cesta

Kathy Reichsová je producentkou úspešného seriálu Bones (Kosti) televíznej stanice FOX, inšpirovaného jej knižnými príbehmi i reálnymi skúsenosťami. Seriál Kosti je jedným z najobľúbenejších u nás vysielaných seriálov televízie JOJ. Koncom októbra príde autorka aj na Slovensko a budete mať možnosť stretnúť sa s ňou na autogramiáde v kníhkupectve. 

O čom je Osudná cesta? V horách v Severnej Karolíne havarovalo lietadlo. Forenzná antropologička doktorka Temperence Brennanová prichádza na miesto nešťastia medzi prvými. Keď v blízkosti lietadla objaví zohavenú dolnú končatinu, čo nepatrí nikomu z mŕtvych pasažierov, začína sa náročné vyšetrovanie, ktoré od začiatku prináša oveľa viac otázok ako odpovedí. Doktorka je totiž presvedčená, že okolité lesy ukrývajú aj zvyšok záhadného tela, a rozbieha vlastné pátranie.

Urývok z knihy si môžete prečítať tu

Knihu si môžete zakúpiť v e-shope Slovartu: tu

tlacitko facebook-srdce
Vždy nové a zaujímavé informácie o knihách, môžete nájsť v skupine fanúšikov na facebooku: “Slovart – vydavateľstvo najlepších kníh”

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne