7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Hovorca Roka 2013 – anketa odštartovaná

Najčítanejšie

Verejnosť si opäť vyberá Naj hovorcu Slovenska. V internetovej ankete na www.mojhovorca.sk môže každý svojim hlasom ohodnotiť ľudí zodpovedných za komunikáciu v inštitúciách štátnej správy, samosprávy aj komerčného sektora. Hlasovanie potrvá do konca septembra. Meno výhercu organizátori uverejnia na Made in Media party 11. októbra 2013.

Novinkou v internetovej ankete mojhovorca.sk je RSS kanál každého nominovaného hovorcu. „V spolupráci s TASR sme priradili k menu každého hovorcu RSS kanál z online monitorovacieho systému WebReport.sk. Ten generuje mediálne výstupy konkrétneho hovorcu od 15.7.2013. Ide o službu internetového monitoringu, vďaka ktorej si hlasujúci môže pozrieť prácu hovorcu,“ vysvetľuje Zuzana Tichá z agentúry Made in Media, ktorá anketu v spolupráci s Asociáciou hovorcov Slovenska organizuje.

Zmena nastala aj v pravidlách hlasovania. „Svoj hlas môžete odovzdať viacerým nominovaným, pričom za každého hovorcu môžete hlasovať iba raz,“ povedala Tichá. Podľa nej je každoročná mobilizácia hlasujúcich nevyhnutná. Tento rok bude mať reklamná kampaň k projektu mojhovorca.sk opäť podobu mixu Radio, Internet, OOH.

Hovorcov môže nominovať verejnosť, organizátori, ale svoju nomináciu môžu poslať aj sami a to aj počas trvania hlasovania. Právo na nomináciu v internetovej ankete mojhovorca.sk má každá osoba, ktorá počas predchádzajúcich 12 mesiacov (počas celého obdobia alebo aspoň na istý čas) verejne zastupovala organizáciu Samosprávy alebo neziskového sektora, Štátnej správy alebo štátneho sektora, Privátneho a komerčného sektora.

Popri hlasovaní verejnosti bude o naj hovorcoch rozhodovať aj 10 členná odborná porota. 

 

Zdroj: Media In Media

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne