9.4 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Nová relácia na rádiu Best FM – Popoludnie s Evou Peterovou

Najčítanejšie

Best FM opäť rozširuje svoje vysielanie. Od októbra sa ponuka programu rádia rozrastie o popoludňajšiu show „Popoludnie s Evou Peterovou“. Nový formát štartuje na Best FM už v utorok, 1. októbra 2013.

„Som rád, že sa nám kontinuálne darí rozširovať programovú ponuku. S Evou Peterovou prichádza moderátorka, ktorá má dlhoročné skúsenosti so slovenským éterom a ktorá má svojich poslucháčov. Verím, že Eva vytvorí pre našich poslucháčov atmosféru, ktorá ich zrelaxuje po náročnom pracovnom dni“, povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

BEST FM-Eva Peterova-foto od PR clinic
Eva Peterová

Eva Peterová začínala s moderátorskou kariérou v rádiu Flash. Bolo ju počuť aj v rádiu Okey a neskôr aj vidieť v Slovenskej televízii. Pracuje aj pre vydavateľstvo Ringier Axel Springer.

Moderované popoludnie bude rádio Best FM vysielať každý pracovný deň od 15:00 do 19:00. Súčasťou „Popoludnia s Best FM“ budú okrem kvalitnej hudby, najmä z rokov 80-tych, aj pravidelné rubriky, napríklad „Retro“, „Životný štýl“ alebo „Je to pravda?“. Samozrejme, že nebudú chýbať ani aktuálne správy každú pol hodinu ako aj informácie o počasí a z dopravy.

Rozšírenie vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove a na Záhorí.

Antónia Račková

 

Zdroj: PR Clinic

Ďalšie články

Aktuálne