5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Bratislava: Uprising pripravuje zimnú edíciu. Poznáme headlinera! – 22.11.

Najčítanejšie

Rozruch okolo festivalu Uprising ešte poriadne neutíchol a organizátori už prichádzajú s ďalšou radostnou správou. Štvrté pokračovanie Uprising Winter Edition, teda zimná verzia Uprisingu, je ohlásené na 22.novembra 2013.

Pripomeňme si spolu atmosféru Uprising Winter Edition 2012:[youtube] http://youtu.be/dupvbh_1-kM[/youtube]

Netradičný, skorší dátum má aj odôvodnenie v podobe exotického hosťa. Jamajčanom totiž príde naša zima príliš tuhá a preto sa termín presunul o pár týždňov skôr. Na UWE 2013 prichádza jamajský reggae spevák Perfect Giddimani.

foto od Silvie Turnerovej-perfect-giddimani-02
Perfect Giddimani

Mr. Perfect nie je slovenskému publiku vôbec neznámy a patrí k najžiadanejším interpretom, ktorí sa predstavili na Uprisingu. Jeho energická show plná hitov ako Handcart Bwoy, Sweet Jamaica, Nuh Badda Mi, či Lock Me Up patrila jednoznačne ku highlightom Uprisingu 2011. Doprovodnú kapelu budú tvoriť ostrieľaní House of Riddim, s ktorými predstaví spoločný aktuálny album, novinku “Over The Top“.

foto od Silvie Turnerovej-house-of-riddim
House of Riddim

Ako domáci support vystúpia tentokrát chalani s akustickým projektom N3O Akustika. Ide o dokonalé prepojenie akustického reggae s prvkami folku a world music, doplnené o zmysluplné texty frontmana Dominika a.k.a N3O. Program festivalu však ešte stále nie je kompletný, organizátori čoskoro oznámia mená ďalších vystupujúcich.

foto od Silvie Turnerovej-n3o-akustika
N3O Akustika

Festival Uprising Winter Edition sa uskutoční v bratislavskom Ateliéri Babylon 22.11., viac informácií o ňom môžete nájsť na domovskej stránke festivalu www.uprising.sk

Silvia Turnerová

 

 Hudobné ukážky:

Perfect Giddimani

http://youtu.be/wT7WqJMi9-4
http://youtu.be/eVASoZEGt90
http://youtu.be/X8tCnYHnqlk
http://youtu.be/rothdzqfLi0

 

Zdroj: S.T.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne