5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Bratislava: Noc reklamožrútov – 15.11.

Najčítanejšie

Uspokojte svoj reklamný apetít na Noci reklamožrútov v Refinery Gallery v piatok 15.novembra!

Podobne ako sa organizujú rôzne filmové, divadelné, či iné festivaly, Noc reklamožrútov je festivalom reklamy. Pre veľký záujem divákov sa podujatie Noc reklamožrútov organizuje na Slovensku pravidelne, už niekoľko rokov. Pre návštevníkov je pripravených  takmer 500 spotov, ktoré predstavujú to najlepšie a aj to najhoršie zo sveta reklamy a patria do filmotéky J.M.Boursicota.

Noc reklamožrútov odštartuje 15.novembra v Refinery Gallery Vlčie hrdlo o 19.hodine a potrvá až do neskorých nočných hodín. Okrem reklamných spotov je pripravený zábavný sprievodný program, rocková „žúrka“ by Rocková republika a navyše jeden z návštevníkov bude môcť vyhrať MINI na víkend s plnou nádržou.

“Chceme ponúknuť noc plnú zábavy s reklamou nie len pre realizátorov, ale aj pre všetkých, ktorí prácu kreatívcov, režisérov a vôbec tímov reklamných agentúr vedia oceniť”, uviedla za organizátora Eva Palkovičová.

Prvé spoty sa začnú premietať o 19.00 hodine a približne každú celú hodinu bude prebiehať sprievodný program. Návštevníci uvidia elektro laser show, módnu prehliadku Harley Davidson, rockový koncert Dorian Grey, party fotenie Funny Box a iné. Pripravené sú aj obľúbené súťaže o zaujímavé ceny.

Show je ideálnym miestom na stretnutie celej reklamnej brandže v atmosfére neformálnej zábavy, ako aj všetkých fanúšikov reklamy.

Plagat-Noc reklamozrutov 2013

Zdroj: E.P.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne