11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Trieda S od Mercedes-Benz získala ocenenie Zlatý volant

Najčítanejšie

Mercedes-Benz triedy S ako najlepšie nové auto v najvyššej a luxusnej triede získal prestížny Zlatý volant.

Zhodli sa na tom čitatelia v rámci ankety časopisov BILD am SONNTAG a AUTO BILD a počas testov aj automobiloví odborníci.

V poradí dvadsiaty tretí Zlatý volant pre vozidlá s hviezdou, tentoraz pre novú triedu S, prevzal Dr. Dieter Zetsche, predseda predstavenstva spoločnosti Daimler a vedúci divízie Mercedes-Benz Cars.

Ankety o tohtoročný Zlatý volant sa zúčastnilo vyše sto tisíc čitateľov oboch časopisov. Vyberali zo 49 automobilových noviniek v šiestich kategóriách. Päť najlepších vozidiel z každej kategórie potom absolvovalo v talianskom areáli Pirelli komplexné skúšobné jazdy. Posudzovala ich nezávislá porota, pozostávajúca z automobilových odborníkov, pretekárov a prominentov.  

Zdroj: Daimler, Mercedes-Benz Slovakia

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne