5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Veľkolepý rozprávkový balet už túto stredu 20.11. večer v SND

Najčítanejšie

Nepremeškajte roztancovaný príbeh o Šípkovej Ruženke v podaní očarujúcej primabaleríny Rominy Kołodziej! 

Sála opery a baletu v novej budove SND sa už túto stredu 20.11. večer zmení na zázračnú krajinu plnú víl a rozprávkových postavičiek. Na doskách, ktoré znamenajú svet, sa vyrozpráva slávna baletná rozprávka Spiaca krásavica z dielne hudobného génia Piotra Iľjiča Čajkovského a v choreografii svetovej tanečnej hviezdy Vladimira Malakhova. 

SND - Romina KołodziejV hlavnej úlohe princeznej Aurory si divákov podmaní popredná sólistka Baletu Slovenského národného divadla Romina Kołodziej (na fotografii), ktorú na javisku prebudí bozk krásneho princa v podaní sólistu našej prvej baletnej scény Andreja Kremza. Na výpravnom predstavení nebudú chýbať ani obľúbené výstupy víly Carabosse s monštrami.     

Nádherné kostýmy, ohromujúca hudba, no predovšetkým strhujúce tanečné výkony si nedajte ujsť spolu s vašimi najmenšími už túto stredu v Slovenskom národnom divadle.

Zdroj: SND
Titulková fotografia: Peter Dedinský – víla Carabosse (autor Anton Faraonov pre SND)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne