6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Televízna stanica PLUS sa 17.11. zmenila

Najčítanejšie

Stanica PLUS sa zmenila v nedeľu 17. novembra a odhalila novú grafiku. Moderná PLUSka tak vstúpi do televíznej sezóny 2014 pripravená obhájiť pozíciu jednotky medzi malými stanicami a zaujať tak miesto plnohodnotnej alternatívy k ostatným televíziám, vrátane tých najväčších. Viac filmov, viac seriálov, viac dokumentov, viac svetových hviezd, viac pre teba!

Stanica PLUS prešla od nedele 17.11.2013 kompletným grafickým liftingom. Moderná PLUSka vstúpi do novej televíznej sezóny 2014 pripravená obhájiť pozíciu jednotky medzi malými stanicami a zaujať tak miesto plnohodnotnej alternatívy k ostatným televíziám, vrátane tých najväčších.

PLUS - Launch 2

Už teraz je stanica poznateľná podľa typickej programovej ponuky – exkluzívnych seriálov C.S.I., kultových Simpsonovcov, atraktívnych dokumentov typu Letecké katastrofy, populárnych domácich seriálov Profesionáli a Mafstory, či atraktívnych prevzatých show, ako je americký X Factor.

PLUS - Launch 7

Tím grafických dizajnérov pri novej grafike kopíruje jasný úmysel televízie dosiahnuť rovnocenné postavenie všetkých kanálov JOJ Group. PLUS nie je len pre mužov. Šéfdizajnér Dalibor Hriadeľ a dizajnér Jakub Jurášek pri kreovaní nového grafického konceptu mysleli na vkus mužského diváka práve tak ako na ten ženský.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pxhw9DmbEy0&feature=share&list=UU6e0g1myU5WfYV0Qn-_mJgA[/youtube]

Dominantným motívom novej grafiky je sklenená črepina, ktorá v symbióze so zaužívaným claimom “Keď chceš viac”vysvetľuje jej hlavnú filozofiu – ak hľadáš alternatívu k TV JOJ alebo WAU TV, keď chceš ešte viac filmov, seriálov, dokumentov či svetových hviezd, zapni si PLUS.
PLUS - Launch 4

Nové logo je výlučnou autorskou prácou, ktorá zachováva esprit loga z roku 2011, no zároveň ho posúva do inej dimenzie. Autor Jakub Jurášek presne zadefinoval každú líniu i zakrývenie. Ostré hrany a kosé uhly logo dynamizujú, odtiene zelenej farby mu dodávajú sviežosť a guráž. 

PLUS - Launch 8

Nová staničná grafika PLUS 2013 spája mužský drive a ženskú atraktivitu, má moderný vzhľad, je mladistvá a pripravená zasiahnuť mladého dynamického diváka. Štartujeme už v nedeľu 17. novembra 2013 skoro ráno. Okamih uvedenia progresívneho dizajnu dáva konkurencii jasný signál, že stanica PLUS viac nepatrí medzi malé televízie. Jej ambície sú v tejto chvíli rozhodne vyššie.

 PLUS - Launch 9

Zdroj: Team JOJ Group
Zdroj videa: Youtube

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne