7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Golf získal Zlatý volant 2013 aj na Slovensku

Najčítanejšie

Volkswagen Golf získal prestížnu cenu Zlatý volant 2013 nielen od nemeckého motoristického týždenníka Auto Bild ale včera už aj od slovenského dcérskeho magazínu Auto Bild Slovensko. O ocenení na Slovensku rozhodli výlučne čitatelia časopisu, ktorí hlasovali v ankete prostredníctvom SMS správ.

Zlatý volant je najvýznamnejšia európska automobilová trofej, ktorá sa existuje už od roku 1976. Na rozdiel od iných cien sa Zlatý volant udeľuje v šiestich kategóriách – malé a kompaktné automobily, stredná trieda, vyššia a luxusná trieda, SUV, vany, kupé a kabriolety. Okrem toho sa každoročne vyhlasuje aj Zelený volant za prínos pre ekológiu. Do hlasovania sa tohto roku celkovo zapojilo približne 200 000 čitateľov magazínu Auto Bild v 25 krajinách Európy.

Golf erhaelt Das Goldene Lenkrad 2013

Mesačník Auto Bild Slovensko, ktorý patrí k najpredávanejším motoristickým časopisom na Slovensku udeľuje titul Zlatý volant od roku 2010. V tohtoročnej ankete Volkswagen Golf siedmej generácie zvíťazil v kategórii kompaktných automobilov, čím zopakoval svoj minuloročný úspech. V roku 2011 sa v kategórii kompaktných automobilov umiestnil na prvom mieste model Volkswagen Jetta.

 

Zdroj: VW, Porsche Slovakia

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne